Vital MSM aktiv 175 tablet

G
I
Z
K
 
Kód zboží:91072011
Výrobce:Best Body nutrition
Dostupnost:skladem
 
Cena:484 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Vital MSM aktiv 175 tablet

Jedinečná kombinace methylsulfonylmethanu (MSM), galaktooligosacharidů (GOS) a vitaminu C.

Vitamíny jsou základní živiny. Lidské tělo si je nedokáže samo vyrobit, což znamená, že mu musí být zpřístupněny prostřednictvím potravin nebo doplňků.

Vitamin C, který obsahuje, pozitivně přispívá k normálnímu energetickému metabolismu. Navíc pomáhá snižovat únavu, pozitivně přispívá k normálnímu imunitnímu systému a k normální funkci kostí a chrupavek.

Methylsulfonylmethan (MSM) je organická sloučenina síry. Pomocí ní lze vytvářet a regenerovat buňky a tkáně. Síra je také důležitá pro tvorbu hormonů, životně důležitých antioxidantů, enzymů a bílkovin.

Galaktooligosacharidy (GOS) odkazují na více cukrů, které se přirozeně vyskytují v mateřském mléce. Podle mnoha studií mají GOS probiotický účinek.
Složení:
77,4% methylsulfonylmethanu (OptiMSM ®), 15,2% galaktooligosacharidu (obsahuje laktó), stabilizátor (fosforečnan vápenatý), protispékavé látky (hořečnaté soli mastných kyselin, oxid křemičitý), kyselina L-askorbová, L-tyrosin.
Nutriční informace v jedné dávce:
Vitamín C12 mg
Nutriční informace v jedné dávce:
L-Tyrosin10 mg
Dávkování:
7 tablet denně.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Flexain 1000 ml

Sport joint care drink 420g brusinka

Glucosamine chondroitine gelenk support II 3 x 100 kapslí

Pure MSM BIO prášek 500g




Výrobky značky:

Kategorie