OptiMSM+C 120 kapslí

Z
I
R
K
 
Kód zboží:73072023
Výrobce:Puhdistamo
Dostupnost:skladem
 
Cena:358 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

OptiMSM+C 120 kapslí

OptiMSM® má vlastnosti související především s fungováním pohybového aparátu. Klíčovou složkou je tu organická síra (34 % celkového obsahu). Tento prvek je mezi minerály z hlediska množství přítomného v těle čtvrtý v pořadí. Jde o nezbytnou součást kloubů, šlach, vazů a ostatních pojivových tkání. OptiMSM® je ultra-čistá organická síra farmaceutické kvality od firmy Bergström Nutrition - za tímto produktem stojí množství pre-klinických a klinických studií garantujících jeho čistotu a účinnost.
Organická síra má vlastnosti související s regenerací a zkrácením únavy po cvičení v krátkodobém i dlouhodobém měřítku. Její vlastnosti souvisí se zmírněním nežádoucích procesů nastávajících při intenzivní námaze i vlivem věku. Tato vlastnost síry je klíčová pro silové i vytrvalostní sportovce, jejichž výkon závisí na stavu pohybového aparátu.

Další oblastí, na kterou má tato látka vliv, je pokožka. Organická síra je klíčovou složkou kolagenu, který je mimo pohybový aparát stavební látkou i pro kůži. Její dostatek tak souvisí s její pružností a celkovým stavem. Síra je hlavní složkou i pro keratin, stavební látku vlasů a nehtů.

Třetí oblastí, v níže je síra zapojená, je oxidativní stres. Organická síra je stavební látkou glutathionu, super-antioxidantu, jehož vlastnosti souvisí s činností škodlivých látek vznikajících při intenzivní námaze a s udržením homeostázy, tedy stabilního prostředí a rovnováhy.

Proč molybden?

Tento prvek je obsažený v molybdopterinu, kofaktoru nezbytného pro fungování enzymů obstarávajících v těle zpracování síry a dalších látek. Současný příjem organické síry spolu s molybdenem tak zlepšuje vstřebání a využitelnost této látky.

Proč vitamín C?

Tento důležitý vitamín se v těle zúčastní metabolismu aminokyselin a také syntézy kolagenu. Proč vitamín PureWay-C®? Tento speciální komplex obsahuje kromě vitamínu C také citrusového bioflavonoidy posilující jeho antioxidační účinek a speciální mastné kyseliny, které zlepšují průchod zažívacím traktem.

Proč se zaměřit na pohybový aparát

Dominantním trendem v rámci aktivního životního stylu jsou proteiny a aminokyseliny (BCAA,EAA) zaměřené v prvé řadě na regeneraci a posílení svalové hmoty. To je zcela v pořádku, avšak regenerace pohybového a vazivového aparátu je bohužel trochu upozaděná. Problémy s klouby, vazy a šlachami jsou obvykle mnohem nepříjemnější než problémy se svalstvem, které regeneruje relativně snadno. Vyplatí se tedy tuto oblast nezanedbávat. Organická síra je v tomto směru prověřená a její účinek podložený.

Produkt neobsahuje laktózu, mléko a lepek.
Produkt neobsahuje želatinu ani přísady živočišného původu.
Složení:
Methylsulfonylmetan (OptiMSM®), vitamín C [PUREWAY-CTM (kyselina L-askorbová, citrusové bioflavonoidy, mastné kyseliny)], molybdenan sodný, obal kapsle hydroxypropylmethylcelulóza.
Nutriční informace v jedné dávce:
Molybden 0.067 mg
Vitamín C67 mg
Nutriční informace v jedné dávce:
MSM – methylsulfonylmethan1467 mg
Dávkování:
Berte 2-3 kapsle denně.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Verivital 300g

Health Line Arthrostack 120 kapslí

Glucosamine + MSM + chondroitine powder 150 g natural

Supreme pure Chondroitin 200 g




Výrobky značky:

Kategorie