Sports Drink 45g (Energetický a iontový nápoj)

P
K
I
Z
X
V
 
Kód zboží:59052105
Výrobce:Leader performance
Dostupnost:skladem
 
Cena:30 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Sports Drink 45g (Energetický a iontový nápoj)

Leader Sports Drink je sportovní sacharidový nápoj s elektrolyty určený pro užívání během vytrvalostního, ale i vysoce intenzivního krátkodobého tréninku. Využijí jej například běžci, triatlonisté, cyklisté, ale i hráči skupinových sportů a jedinci věnující se fitness.

Svaly potřebují doplňovat sacharidy, která tělo přetváří na glykogen, zdroj energie pro jejich práci. S vyčerpanými zásobami glykogenu přichází pokles výkonnosti a únava. Sports Drink lze využít jednak pro bezprostřední doplnění energie přes a během závodu.
Složení:
Maltodextrin (kukuřice), glukóza, fruktóza, citrát sodný, regulátor kyselosti kyselina jablečná, hořečnaté soli kyseliny citrónové, citrát draselný, sůl (chlorid sodný), kyselina L-askorbová, aroma, protispékavá látka (oxid křemičitý), barvivo (siričitan amonný, kakaový prášek), sladidlo sukralóza.

*Výživové údaje pro příchuť cola.
Nutriční informace v jedné dávce:
Energetická hodnota675 kJ
Sacharidy - uhlohydráty40 g
Sůl1 g
Tuky0 g
Z toho cukry10 g
Z toho nasycené mastné kyseliny0 g
Bílkoviny - proteiny0 g
Energetická hodnota159 kCal
Nutriční informace v jedné dávce:
Vitamín C80 mg
Dávkování:
Smíchejte 45 g (celé 1 balení) s 450 ml vody. Obsah sacharidů v nápoji vyrobeném podle návodu je 7,9 % a osmolalita 330 mOsm/kg. Nápoj lze dále ředit vodou na požadovaný obsah sacharidů.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Isotonic Hydration 1230 g

Isolyn Recovery drink 2 x 800 g

Enervit carbo IsoCarb 2:1 2 x 650 g citron

Energy drink 1 kg




Výrobky značky:

Kategorie