Isostar 1500 g ekonomy

P
K
I
Z
X
V
 
Kód zboží:15052009
Výrobce:Isostar
Dostupnost:skladem
 
Cena:531 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Isostar 1500 g ekonomy

Hydrate & Perform je isotonická prášková nápojová směs pro fyzické aktivity vyžadující přísun tekutin a pro sportovce a sportovkyně, která se vyznačuje následujícími vlastnostmi: - Kvalitní hydratace: isotonická receptura poskytuje rychlejší hydrataci a optimální vyprazdňování žaludku. Pití před fyzickou aktivitou optimalizuje zásoby tekutin před startem. Následné pití během fyzické aktivity pomáhá zlepšovat výkonnost a vytrvalost, čímž se omezují rizika zažívacích problémů a v konečném výsledku se zlepšuje regenerace po fyzické aktivitě. - Vynikající zdroj energie. - Zdroj mikronutrientů, zejména vápníku a hořčíku, který přispívá ke správné funkci svalů během fyzické aktivity a ke kvalitní regeneraci. Nápoj je také bohatý na vitamín B1, který se podílí na přeměně potravin na energii.
Složení:
Sacharóza, glukózový sirup, okyselovač: kyselina citrónová, citran sodný; maltodextrin, fosforečnan vápenatý, přírodní aroma, uhličitan hořečnatý, kuchyňská sůl, chlorid draselný, antioxidant: kyselina askorbová; vitamín B1.
Průměrné nutriční informace ve 100 g výrobku:
Energetická hodnota1587 kJ
Sacharidy - uhlohydráty88 g
Sůl2.8 g
Z toho cukry70 g
Energetická hodnota373 kCal
Vitamíny a minerály ve 100 g výrobku:
Vitamín B1 - thiamin0.58 mg
Vitamín C100 mg
Vápník400 mg
Obsah ostatních účinných látek ve 100 g výrobku:
Magnesium bisglycinát155 mg
Dávkování:
Během rozcvičky (150 ml každých 15 min) a pravidelně v průběhu fyzické aktivity a po jejím ukončení (nejdéle 2 hodiny po fyzické aktivitě) (150 ml každých 15 min). Postup přípravy dávky: rozpusťte 3 odměrné lžíce v 500 ml vody.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Isolyn Isotonic drink 2 x 800 g

Isostar BIO energy drink 440 g

Enervit isotonic drink G 20x16 sáčky pomeranč

Isostar 2 x 400 g




Výrobky značky:

Kategorie