Energy Drink Caffeine Hit 1,4kg citrus

P
K
I
Z
X
V
 
Kód zboží:65052049
Výrobce:High5
Dostupnost:skladem
 
Cena:713 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Energy Drink Caffeine Hit 1,4kg citrus

Superoktanové palivo s vysokým obsahem energie, vysokým aditivem kofeinu, důležitých minerálů (Na, K) v alkalizujících citrátových formách (stabilizace pH), ve formě glukonátu (Ca, Mg) určené pro aktivní a profesionální sportovce.

Vynikající stravitelnosti a využitelnosti je dosaženo optimalizovaným poměrem jednotlivých složek tak, jak je to pro fyzicky zatěžovaný organizmus přirozené. Poměr glukózových polymerů (maltodextrin) a fruktózy je optimalizován na 2:1, což odpovídá nejen nejnovějším vědeckým poznatkům, ale i přirozenému systému transportu jednoduchých cukrů přes stěnu tenkého střeva a jejich odbourávání během výkonu.

Pro vstřebávání cukrů v tenkém střevě existují dva základní oddělené transportní systémy, pro glukózu je to transportní systém GLU2, který dokáže vstřebat až 60 g glukózy za hodinu, pro fruktózu (ovocný cukr) je to transportní systém GLU5, který dokáže vstřebat až 30 g fruktózy za hodinu. Glukóza a fruktóza jsou tedy základní dva přirozené zdroje energie pro fyzicky aktivní organizmus. Právě z tohoto důvodu je optimalizován poměr dvou hlavních složek na 2:1 = 60 g glukózy : 30 g fruktózy. Energy Drink tak umožňuje konzumaci až 90 g sacharidů během jedné hodiny.

Navíc obsahuje sodík a draslík vázaný chelátovou vazbou ve formě citrátu. Kromě toho, že je forma citrátu vhodným transportérem obou minerálů, podílí se také na stabilizaci pH. Je známo, že překyselení organizmu způsobené vysokou zátěží (kyselina mléčná), je jedním z faktorů snižujících výkonnost a následnou regeneraci.

Sacharidová superkompenzace:

Sacharidová superkompenzace před velkými závody: Sacharidová superkompenzace se obvykle provádí před velkými závody. Jedná se o výživový postup, který navýší zásoby sacharidů ve vašem těle až o 30 %. Představíme vám jednoduchou a účinnou metodu, jak sacharidovou kompenzaci provést bez dlouhých příprav nebo radikálních změn ve stravě. Postupujte podle tohoto třístupňového plánu, abyste naplnili vaše sacharidové rezervy na maximum.

- 4-5 dní před závodem: snižte při trénování počet běhaných kilometrů, popř. dané aerobní zatížení.
- 2 dny před závodem: navyšte příjem sacharidů o 10 g na kilogram vaší hmotnosti. Pro běžce o hmotnosti 70 kg odpovídá příjem 700 g na den. Pokud je to pro vás příliš, snažte se alespoň co nejvíce přiblížit k této dávce. Většina sportovců nedokáže dosáhnout požadovaného příjmu, protože potraviny bohaté na sacharidy jsou obvykle velmi syté a objemné. Abyste toho dosáhli, pomalu každé dvě až tři hodiny popíjejte 500 ml HIGH5 Energy Drink a posvačte dvě nebo tři tyčinky EnergyBar. Toto zajistí dávku přibližně 350 g sacharidů, vaše normální strava by pak měla zajistit zbytek požadovaného navýšení.
Složení:
Maltodextrin, fruktóza 33 %, sacharóza, kyseliny (kyselina citrónová, kyselina jablečná), glukonan hořečnatý, regulátor kyselosti (citronan sodný, citronan draselný), glukonan vápenatý, aromata, chlorid sodný, kofein.
Průměrné nutriční informace ve 100 g výrobku:
Celkový protein1581 mg
Sacharidy - uhlohydráty93 g
Sůl1.3 g
Tuky0 g
Z toho cukry47 g
Z toho nasycené mastné kyseliny0 g
Bílkoviny - proteiny0 g
Energetická hodnota372 kCal
Průměrné nutriční informace ve 100 g výrobku:
Hořčík120 mg
Sodík510 mg
Dávkování:
- Během výkonu: Dávku 47 g rozpusťte v 500 ml vody, protřepejte. Popíjejte během výkonu, v přibližném množství 250 ml během každých 20 minut (maximálně konzumujte 1-2 dávky během jedné hodiny). - Před výkonem (zejména u krátkodobých, dynamických disciplín): Dávku 47 g rozpusťte v 500 ml vody, protřepejte. Začněte popíjet cca 60 - 90 minut před zahájením výkonu.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Isostar endurance + energy sport drink 790g tropical

Enervit isotonic drink 420 g

AC hydration tabs 20 tablet

H5 Energy drink 47 g




Výrobky značky:

Kategorie