H5 Energy Drink Slow Release 1kg

P
K
I
Z
X
V
 
Kód zboží:65052053
Výrobce:High5
Dostupnost:skladem
 
Cena:645 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

H5 Energy Drink Slow Release 1kg

Energy Drink obsahuje isomaltulózu, pomalu vstřebávaný disacharid s nízkým glykemickým indexem. Jde o stabilní a dlouhofungující zdroj energie dodávající palivo při vytrvalostním výkonu. Na rozdíl od obyčejného cukru nedochází k náhlému nárůstu a poté propadu hladiny krevní glukózy.

Je obohacený o hořčík a komplex více než 70 minerálů a dalších prvků ve stopovém množství – pomáhá tedy udržet elektrolytovou rovnováhu během sportu. Navíc obsažené prvky pocházejí z moře, jsou tedy v přírodním a pro tělo nejvíce vhodném množství.

Na vývoji produktů pracuje značka High5 velmi důkladně, testuje je proto s profesionály – partnerským cyklistickým týmem BORA – Hansgrohe, který ve své disciplíně představuje naprostou špičku. Máte tak jistotu, že doplňky High5 prošly nejtěžšími zátěžovými zkouškami, jaké existují, a že v nich obstály.
Složení:
Isomaltulóza 60 %, hydrolyzovaný waxy kukuřičný škrob, dextróza, regulátor kyselosti (citronan sodný, citronan draselný), citrát hořečnatý (minerál z oceánu) 1,5 %, kyseliny (kyselina citrónová, kyselina jablečná), mořská sůl, citrónová aromata, vitamín B6 (pyridoxin hydrochlorid).

Upozornění: Může obsahovat stopy suchých skořápkových plodů a arašídů.
Průměrné nutriční informace ve 100 g výrobku:
Energetická hodnota1598 kJ
Sacharidy - uhlohydráty94 g
Sůl1.3 g
Tuky0 g
Z toho cukry72 g
Z toho nasycené mastné kyseliny0 g
Bílkoviny - proteiny0 g
Energetická hodnota376 kCal
Průměrné nutriční informace ve 100 g výrobku:
Hořčík150 mg
Vitamín B6 - pyridoxin0.7 mg
Sodík500 mg
Dávkování:
40 g (cca 2 zarovnané odměrky) rozpusťte v 500 ml vody, protřepejte. Před a během tréninku popíjejte 150 - 250 ml každých 20 minut.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Isostar endurance + energy sport drink 790g tropical

Enervit isotonic drink 420 g

AC hydration tabs 20 tablet

H5 Energy drink 47 g




Výrobky značky:

Kategorie