Piperine VEGE 100 kapslí

D
E
Q
I
 
Kód zboží:45034003
Výrobce:Ostrovit
Dostupnost:skladem
 
Cena:141 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Piperine VEGE 100 kapslí

OstroVit Piperine 95 VEGE je vysoce kvalitní doplněk stravy v kapslích s extraktem z plodů černého pepře s obsahem piperinu - přirozeně se vyskytujícího alkaloidu v pepři, který mu dodává nejen ostrou, palčivou chuť, ale i charakteristické aroma, účinné spalování tuků a podporu v akci jiné látky.
95% standardizace pro piperin
100 veganských kapslí
Produkt určený pro vegany a vegetariány
1 porce = 1 kapsle
Účinně podporuje lipolýzu
Černý pepř
Černý pepř je koření používané prakticky po celém světě, které dodává pokrmům výraznou chuť a koření. Alkaloid, který obsahuje - piperin urychluje metabolismus jednotlivých látek. Piperin obsažený v plodu černého pepře podporuje proces termogeneze - tedy proces tvorby tepla, při kterém tělo spaluje kalorie, a také proces lipolýzy přes adrenergní receptory, tedy oxidaci tukové tkáně. Piperin stimuluje smyslová zakončení v trávicím traktu, čímž zvyšuje sekreci žaludeční šťávy a napomáhá ke zlepšení trávení. Působení piperinu také přispívá k zintenzivnění vstřebávání některých vitamínů a minerálů, např. selen, vitamíny B a beta-karoten. Navíc usnadňuje vstřebávání koenzymu Q10 a zvyšuje vstřebávání resveratrolu nebo kurkuminu. Piperin může také zvýšit absorpci některých léků.

Vlastnosti složek obsažených v OstroVit Piperine 95 VEGE:
Může pomoci urychlit metabolismus
Účinně podporují proces termogeneze
Podporujte vstřebávání určitých doplňků a léků
Urychlit a podpořit proces lipolýzy
Zlepšit fyzickou zdatnost těla
Produkty z řady VEGE CAPSULES byly vyvinuty pouze za použití veganských surovin. V souvislosti s politikou vysoké bezpečnosti společnosti a tím, že ve výrobním závodě jsou používány alergenní přísady, proto informace o možnosti výskytu zkřížených alergenů na etiketě. Pro více informací nás prosím kontaktujte emailem.
Složení:
Čistá hmotnost produktu: 35 g
Počet porcí na nádobu: 100
Velikost porce: 1 kapsle
Účinné látky na porci
Extrakt z plodů černého pepře 10,55 mg
- z toho piperin 95% 10 mg
Obsah ostatních účinných látek v 1 kapsli:
Extrakt z černého pepře10.55 mg
z toho piperin10 mg
Dávkování:
Užívejte 1 dávku (1 kapsli) denně. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Doplněk stravy nelze užívat jako náhradu pestré stravy. Doporučuje se vyvážená strava a zdravý životní styl. Nekonzumujte, pokud jste alergičtí na některou ze složek produktu. Přípravek nekonzumují děti, těhotné a kojící ženy. Uchovávejte mimo dosah malých dětí.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Phedra Cut LIPO X 80cps

U.S. FAT BURNER 90 kapslí

Syne thermogenic fat burner 60 tablet

Synephrine 20mg 3 x 100 vege tablet




Výrobky značky:

Kategorie