CLA slim line 30 kapslí

D
E
Q
I
 
Kód zboží:45035004
Výrobce:Ostrovit
Dostupnost:skladem
 
Cena:106 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Zelený čaj 2 x 150 kapslí

extrakt ze zeleného čaje obsahuje až 95% polyfenolů a má velmi prospěšné účinky pro celkové zdraví nejen těla, ale i duše. Používá se již od nepaměti v Čínské medicíně.

Schválená zdravotní tvrzení dle platných nařízení EU:
Duševní stav a výkon, koncentrace
Orální zdraví
Antioxidant
Pružnost cév
Normální hladina cholesterolu v krvi
Normální činnost srdce

Bohužel nemůžeme uvádět nic z letitých zkušeností mnoha zákazníků, odborníků, vrcholových sportovců, nebo letitých uživatelů s používáním této a dalších volně prodávaných látek, vitamínů, přírodních extraktů, či speciálních suplementů.
EU vás tak CHRÁNÍ :-) …. a můžeme si jen domýšlet komu toto prospívá.
Složení:
Camellia sinensis 370 mg
Obsah ostatních účinných látek v 1 kapsli:
Zelený čaj - Green Tea370 mg
Dávkování:
1-2 tobolky denně Upozornění: Není vhodné pro děti do 3 let, těhotné a kojící ženy. Ukládejte mimo dosah dětí. Nepřekračujte doporučené dávkování. Není náhradou pestré stravy. Uchovávejte v suchu do 25°C. Chraňte před vlhkem a přímým slunečním světlem. Doplněk stravy, nemá schválené léčivé účinky a nejedná se o lék. Minimální trvanlivost do data uvedeném na etiketě. Společnost VITO LIFE působí v České republice již od roku 2011. Od svého vzniku se věnuje výzkumu, vývoji a distribuci kvalitních a účinných produktů. Již v prvním roce se stala jednou z předních firem, které na český trh dodávají vysoce kvalitní čistě přírodní produkty. Známé heslo říká: „V přírodě je síla.“ a naším hlavním cílem je zprostředkovat tuto sílu našim zákazníkům. Nejde nám o kvantitu, ale o kvalitu a čistost našich produktů. Naše doplňky stravy vám pomohou v péči o vaše zdraví i krás




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Glucoman 120 kapslí

Fat burner shot without caffeine 20 x 100ml ananas

Extrakt zeleného čaje s EGCG 400 mg 90 rostlinných kapslí

Chitosan + vitamin C 300 kapslí




Výrobky značky:

Kategorie