OK! fat burn 150g

I
Z
E
 
Kód zboží:63035013
Výrobce:Natures Finest - Nutrisslim
Dostupnost:skladem
 
Cena:356 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

OK! fat burn 150g

Funkční nápoj podporuje redukci hmotnosti díky obsaženému extraktu z hnědých mořských řas ID-algTM bohatý na přírodní polyfenoly s dlouhým řetězcem zvané florotaniny.
Tyto látky mají schopnost inhibovat aktivitu dvou nejdůležitějších trávících enzymů - lipázy a amylázy. ID-algTM blokuje až 77 % enzymů trávících sacharidy. Díky tomu je trávení sacharidů výrazně zpomaleno a ty prochází z výrazné části zažívacím traktem nestrávené podobně jako vláknina.
Spalovač je navíc obohacen o L-karnitin, L-tyrosin a vitamín C.
Složení:
Maltodextrin, sladidlo erythritol, vitamín C (kyselina L-askorbová), ID-aIGTM (extrakt z hnědé mořské řasy Ascophyllum nodosum), přírodní citrónové aroma 4 %, L-karnitin, L-tyrosin, stabilizátor celulózový prášek, přírodní barvivo betanin 1,5 %, sladidlo steviol-glykosidy. Obsahuje přírodně se vyskytující siřičitany.
Nutriční informace v jedné dávce:
Vitamín C250 mg
Nutriční informace v jedné dávce:
L-Tyrosin100 mg
Nutriční informace v jedné dávce:
ID-aIGTM200 mg
L-Karnitin150 mg
Dávkování:
Rozmíchejte 2x denně 5 g (1 odměrka) ve sklenici vody a vypijte. Užívejte před hlavními jídly. Pro přesné odměření použijte váhu.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Fat burn tea 125g

Fat Zero CLA 60 tablet

CLA 1000 180 kapslí

Super Fat Burners 200 tablet




Výrobky značky:

Kategorie