Rapid Cleanse 28 kapslí (Rychlý detox)

I
Z
R
D
 
Kód zboží:57035101
Výrobce:Nordbo
Dostupnost:skladem
 
Cena:661 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Rapid Cleanse 28 kapslí (Rychlý detox)

Nordbo Pure Cleanse přináší úplně nový standard v doplňcích s bylinnými očistnými kůrami. Celkem 19 (!) účinných rostlinných složek rozdělených na ranní a večerní dávku přináší komplexní očistu pro celé tělo a pro nejvíce zatížené oblasti, které se starají o zpracování odpadních látek. Látky obsažené v Pure Cleanse pracují nepřetržitě - podporují vylučování toxinů z těla, podporují přirozenou funkci zažívání (zároveň nejsou laxativní) a aktivují přirozená detoxikační centra organismu.

7 denní kůra

Pure Cleanse je připravené pro 7 dnů trvající kůru - ráno 2 kapsle, večer 2 kapsle. Celkem vyžijete sílu 19 účinných složek:

Ranní komplex (Morgon)

1.artyčok zeleninový - zelenina, která se u nás používala už před staletími, původem ze Středomoří a Jižní Ameriky
2.kurkuma - rostlinka s několika sty potvrzenými benefity
3.chlorella - jeden z nejbohatších zdrojů antioxidantů
4.pampeliška smetánka kořen - důvěrné známá rostlinka s očistnými účinky, pomáhá aktivovat přirozená centra v těle
5.modřín západní - zdroj antioxidantů
6.řepa obecná - zdroj antioxidantů
7.prorostlík - posílení činnosti
8.lopuch větší - posílení činnosti
9.kukuřice setá - posílení činnosti
10.divizna malokvětá - posílení činnosti, stabilizace
11.jetel luční - zdroj antioxidantů

Večerní komplex (Kväll)

1.hořčík - metabolismus
2.amalaki - amalaki tvoří 1/3 triphaly - Ájurvédského zázraku
3.bibhitaki - bibhitaki tvoří 1/3 triphaly - Ájurvédského zázraku
4.haritaki - haritaki tvoří 1/3 triphaly - Ájurvédského zázraku
5.aloe vera - zdroj antioxidantů
6.kůra z červené olše - zdroj antioxidantů
8.proskurník lékařský - zdroj antioxidantů

10 tipů pro úspěšnou očistnou kúru

1. Pijte hodně vody - nejlépe vlažnou vodu s citronem. Vlažná voda může zlepšit trávení a citron přispívá k zásaditému pH.(Pozn. Nekonzumujte vlažnou vodu přímo z kohoutku, ale převařte ji a nechte vychladnout)

2. Zvyšte příjem bobulovin, ovoce a zeleniny - během diety je důležité jíst pestře, abyste přijali dostatek mikronutrientů. Doporučujeme vegetariánskou, lehce stravitelnou stravu. Bobule a zelená zelenina jsou obzvláště výživné a poskytují vám vitamíny a antioxidanty. Zvyšte příjem zásadotvorných potravin, které optimalizují hodnotu pH těla. Mnoho lidí tělo potravinami překyseluje, což mimo jiné zvyšuje riziko některých onemocnění. Konzumací zásaditých (zásaditých) potravin pomáháte tělu k lepší acidobazické rovnováze. Příklady základních potravin jsou zelené plodiny, jako je kapusta a pšeničná tráva, kořenová zelenina, luštěniny, semena, citrusové plody a červený čaj.
4. Vyhýbejte se rafinovanému cukru a umělým sladidlům - rafinovaný cukr může podporovat chronický zánět a je třeba se mu během kůry vyhnout. Také umělá sladidla jako sukralóza, nebo aspartam, nejsou vhodná, protože stále není jasné jak ovlivňují střevní flóru.

5. Vyhněte se kofeinu, alkoholu a tabáku - očistný režim je vhodnou příležitostí k omezení návykových látek, které mohou narušit střevní systém.

6. Jezte dostatek vlákniny - mnoho lidí přijímá stravu s příliš nízkým obsahem vlákniny, což mj. ovlivňuje, jak dobře funguje střevní systém. Snažte se přijmout 30 g vlákniny denně.

7. Konzumujte hlavně neprocesované potraviny bez aditiv a stabilizátorů, každý pokrm připravujte šetrně, aby byla zachována maximální nutriční hodnota - jídlo, které se vaří nebo smaží příliš dlouho, ztrácí mnoho důležitých bioaktivních složek. Se surovinami zacházejte opatrně, ať získáte co nejvíce živin.

8. Pravidelně cvičte - cvičení stimuluje střevní systém a zvyšuje průtok krve. Navíc vypotíte ve vodě rozpustné toxiny.

9. Konzumujte malé porce jídel - konzumujte 5 malých jídel denně místo několika velkých jídel. Tímto způsobem udržíte hladinu cukru v krvi stabilní a snížíte riziko, že dostanete chuť se přejídat.

10. Ujistěte se, že máte dostatek času na zotavení - tělesné buňky se samy regenerují, když je tělo v klidu. Ujistěte se, že máte dostatek spánku a vyhraďte si čas na relaxační aktivity, jako je jóga a masáže.
Složení:
Bylinky uvedené v tabulce, rostlinná kapsle (celuóza).
Vitamíny a minerály v jedné dávce
Hořčík250 mg
Obsah ostatních účinných látek v jedné dávce
Aloe vera20 mg
Artyčok zeleninový200 g
Chlorella powder150 mg
divizna malokvétá20 mg
Jetel luční - červený40 mg
kořen rebarbory800 mg
kukuřice setá40 mg
kůra z červené olše20 mg
Kurkuma prášek200 mg
Lopuch větší40 g
modřín západní20 mg
Pampeliška lékařská kořen 100 mg
prorostlík20 mg
proskurník lékařský20 mg
triphala100 mg
z toho amalaki 33.4 mg
z toho bibhitaki33.4 mg
z toho haritaki33.4 mg
řepa obecná20 mg
Dávkování:
2 kapsle ráno nalačno (z balení MORGON) a 2 kapsle večer před spaním (z balení KVÄLL). Zapijte velkou sklenicí vody, pijte dostatečně i během dne. Balení obsahuje 7 dávek. Upozornění: Nevhodné pro děti, těhotné a kojící ženy. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. není náhrada pestré stravy. Skladujte v chladu a suchu, mimo dosah dětí. Vhodné pro vegany.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

3C CLA + l-carnitine + Chromium 150 g

CLA 1000 90 kapslí

African mango extract 100 g

Garcinie Kambodžská 50% HCA 300 kapslí




Výrobky značky:

Kategorie