Garcinie Kambodžská 50% HCA 300 kapslí

D
Z
I
 
Kód zboží:44035012
Výrobce:Golden Nature
Dostupnost:skladem
 
Cena:686 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Garcinie Kambodžská 50% HCA 100 kapslí 2+1

Garcinie kambodžská známá také jako tamarind malabarský je poměrně exotický keř dorůstající výšky až 20 metrů, který je původem z jihovýchodní Asie. To co nás ale nejvíce zajímá jsou plody tohoto keře, které obsahují řadu aktivních a pro zdraví významných látek. Plody Garcinie jsou ze začátku zelené, postupně se zabarvující do žluto-oranžové barvy. Dužina plodu je příjemně nasládlá a pokud je plod zralý, dá se rovnou konzumovat.

Garcinie kambodžská obsahuje celou škálu aktivních látek, vitaminů a minerálů, díky kterým její konzumace povzbudí a podpoří náš organismus. Mezi hlavní složky Garcinie patří vitamin C, vápník, antioxidanty a flavonoidy. Nejznámější látkou, kvůli které je Garcinie kambodžská tak oblíbená je ale kyseliny hydroxycitronová, zkráceně HCA. HCA (kyseliny hydroxycitronová) má velký vyznám na náš metabolismus z pohledu redukce hmotnosti. Garcinie kambodžská je skvělým pomocníkem při shazování pár kil navíc. Nesmíme ale zapomínat na základná fakt, že při hubnutí nás pouze doplňky stravy nespasí, je potřeba upravit životosprávu, mít dostatek tekutin a pohybu.


Garcinie kambodžská podporuje:
- Metabolismus tuků
- Kontrola tělesné hmotnosti
- Hubnutí

Obsah balení: 100 cps
Složení:
Složení v jedné kapsli:
Garcinie kambodžská (standardizovaný extrakt 50% HCA) - 500mg
Transparentní rostlinná HPMC tobolka (vhodná pro vegany)
Obsah ostatních účinných látek v 1 kapsli:
Garcínie kambodžská500 mg
Dávkování:
Doporučené dávkování: Užívejte 2 kapsle 2x denně, zapít dostatečným množstvím tekutiny. Upozornění: Doplněk stravy s rostlinným extraktem. Doplněk stravy neslouží jako náhrada pestré a vyvážené stravy. Není určeno pro děti, těhotné a kojící ženy. Ukládejte mimo dosah dětí. Chraňte před vlhkem a přímým slunečním svitem. Nepřekračujte doporučené denní dávkování 4 kapsle. Není vhodné kombinovat s alkoholem. Minimální trvanlivost do data uvedeném na obalu. Vyrobeno v ČR.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Apple cider vinegar gummies 60 ks jablečný ocet

Sojový lecitin granulovaný 500g campi di soia

Super anti cellulite booster gel women 200 ml

Fat burner for woman 60 kapslí pro ženy




Výrobky značky:

Kategorie