L-Carnitin 1800 90 kapslí

D
E
Q
X
V
Z
 
Kód zboží:91032003
Výrobce:Best Body nutrition
Dostupnost:skladem
 
Cena:481 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

L-Carnitin 1800 90 kapslí

L-karnitin 1800 obsahuje nejen 1842 mg L-karnitinu v jedné porci, ale je také 100% veganský.
Celulóza se používá jako surovina pro kapsle. Celulóza je hlavní složkou buněčných stěn rostlin. Tobolky jsou bez běžně používané vepřové a hovězí želatiny. Veganské kapsle L-Carnitine 1800 jsou perfektní alternativou, zejména pro sportovce, kteří se chtějí vzdát živočišných přísad.

Best Body Nutrition se navíc spoléhá na L-karnitin s nejvyšší kvalitou surovin díky použití Carnipure® od společnosti Lonza. Lonza Carnipure® je 100% L-karnitin s 0% D-karnitinem, certifikován Kosher a Halal a je bez alergenů.

L-karnitin je kombinací aminokyselin lysinu a methioninu. Je to endogenní látka, která se nachází hlavně ve svalech a srdečním svalu. Část L-karnitinu potřebného každý den je dodávána potravou. L-karnitin je důležitým faktorem v metabolismu tuků. Jako dopravní prostředek pro mastné kyseliny s dlouhým řetězcem zajišťuje, že mohou být spáleny v mitochondriích.
Složení:
87,4% L-karnitinu (Carnipure®), okyselující látka (L (+)-kyselina vinná), celulóza (kapsle), protispékavá látka (hořečnaté soli mastných kyselin).
Nutriční informace v jedné dávce:
L-Karnitin1842 mg
Dávkování:
3 kapsle L-karnitin 1800 denně přibližně 20 minut před tréninkem a v netréninkové dny bezprostředně po vstávání.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Supreme L-carnitine 1250 60 kapslí

L-Carnitine 900mg 60 kapslí

LCLT L-carnitin 240 kapslí

L-Carnitine 200g




Výrobky značky:

Kategorie