Mens Carnitine with Arginine 60 kapslí

D
E
Q
X
 
Kód zboží:33032013
Výrobce:Maxxwin
Dostupnost:skladem
 
Cena:149 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Mens Carnitine with Arginine 60 kapslí

Spalovač tuku navržený pro muže s obsahem Acetyl L-Karnitin (ALC), který je účinnější forma dobře známého a velmi oblíbeného L-Karnitinu.

Nejnovější poznatky všeobecně nasvědčují, že ALC je lépe využitelnější. Ovlivňuje metabolismus mastných kyselin, podporuje lepší využití energie v organismu, zvyšuje odbourávání tuku a tvorbou energie z tukových zásob, pomáhá zvyšovat fyzický výkon, zlepšuje schopnost vstřebávání informací, chápání a učení.

Arginin hraje důležitou roli v mnoha biologických procesech. Má vliv na vazodilataci cévního řečiště v periferních oblastech těla. Jejich rozšířením dochází lepšímu transportu živin a kyslíku do svalů a tím i jejich rychlejší zásobení a regeneraci.
Složení:
Acetyl L-Karnitin, Arginin HCL, rostlinná kapsle z hypromelózy, Fosforečnan vápenatý - protispékavá látka, Stearát hořečnatý - protispékavá látka.
Průměrné nutriční informace v 1 kapsli:
L-Arginin HCL 100 mg
Průměrné nutriční informace v 1 kapsli:
Acetyl L-Karnitin400 mg
Dávkování:
Užívejte 1x denně 2 kapsle.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

L-Carnitin 80 tablet

CarniSyn 60 vegan kapslí

L-Carnitin carnipure pulver mikronized 100 g

L-Carnitine + HCA + Chrom 90 kapslí




Výrobky značky:

Kategorie