Acetyl L-carnitine forte 100 kapslí

S
D
E
Q
X
V
 
Kód zboží:52032001
Výrobce:Bodyflex
Dostupnost:skladem
 
Cena:512 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Acetyl L-carnitine forte 100 kapslí

Jeden z nejsilnějších spalovačů tuku a nootropikum na trhu.

Lidské tělo využívá jako zdroj energie cukry nebo tuky. Aby bylo možné tuky jako zdroj energie využít, je potřeba je do buňky nějak dopravit. K tomu je nepostradatelný L-karnitin, který se účastní transportu mastných kyselin (tuků) do buněčných elektráren (mitochondrií), kde dochází k jejich spálení ve formě energie. Jednoduše řečeno, karnitin na sebe naváže tuk, který přenese do buňky, kde je následně využitý jako zdroj energie. Nedostatek karnitinu tedy může mít za následek to, že se bude tuk využívat jako zdroj energie velmi těžko.

Díky karnitinu dochází k oxidaci tuku a tím pádem k ušetření zásob svalového glykogenu potřebného pro intenzivní sportovní výkon. Karnitin je také oxidován a následně využíván k tvorbě ATP (paliva pro silový výkon). Dalším benefitem je jeho role v odbourávání metabolitů vznikajících spalováním energie např. kyseliny mléčné ve svalech. Z toho vyplývá, že ze suplementace tímto produktem budou profitovat všichni sportovci, kteří potřebují větší zásoby glykogenu k optimálnímu výkonu (fitness, bojové sporty, hokej, fotbal, cyklistika apod.)

Mimo spalování tuku má Acetyl-L-Karnitin vliv i na duševní výkonnost, koncentraci a paměť díky neurotransmiteru acetylcholinu. Právě acetyl forma karnitinu je zodpovědná za jeho přenos přes hematoencefalickou bariéru v mozku, kde může bioaktivně působit. Stále více vědeckých studií potvrzuje jeho pozitivní účinky v prevenci Parkinsonovy choroby, stařecké demence, Alzheimerovy choroby a dalších. Užívání je tedy velmi přínosné pro ty, kteří chtějí zpomalit následky stárnutí.
Složení:
Acetyl L-karnitin, protispékavá látka (stearan hořečnatý), želatina.
Průměrné nutriční informace v 1 kapsli:
Acetyl L-Karnitin700 mg
Dávkování:
Užívejte 1-2 kapsle ráno na lačno, popř. před tréninkem a zapijte dostatečným množstvím vody.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Supreme ALC acetyl l-carnitine 200 g

ALC with Taurine a vitamin B6 120 kapslí

CarniSyn 60 vegan kapslí

Mens Carnitine with Arginine 60 kapslí




Výrobky značky:

Kategorie