L-Carnitin 3000 mg gel 60 g

D
Q
E
I
Z
X
V
 
Kód zboží:46032001
Výrobce:Carne Labs
Dostupnost:skladem
 
Cena:26 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

L-Carnitin 3000 mg gel 60 g

Gelová forma L- Karnitinu za výhodnou cenu. L-Carnitin (karnitin) objeven v mase zvířat v roce 1906/. Chemická struktúra popsaná v roce 1927. Označen jako kvartérní amin a také nazýván vitamin BT /označení T bylo přidáno podle moučného červa Tenebrio molitor/, který ke své existenci potřebuje karnitin.L-karnitin je přenašeč mastných kyselin do matrix mitochondrií Hlavní funkcí karnitinu je dodávání energie pro srdeční svalstvo, které tak získává většinu energie pro svou činnost. Karnitin je v těle syntetizován ze dvou essenciálních aminokyselin, lyzinu a methioninu, k jeho tvorbě je však zapotřebí vitamínu C, pyridoxinu, niacinu a železa. Karnitin je tedy látka tělu vlastní, která se asi z 30% syntetizuje v organizmu /proto není vitamín, ale vitagen/. Karnitin ovlivňuje lipidový profil v krvi i v jiných tkáních. Po podávání karnitinu 30mg./kg. tělesné váhy u špičkových sportovců byl zaznamenán signifikantní úbytek podkožního tuku za 3 týdny,zatím co tělesná hmotnost se nezměnila. Vysoký obsah tuku v dietě snižuje plazmatické hladiny karnitinu a zvyšuje jeho močovou exkreci. Karnitin zlepšuje funkci jater, přispívá totiž k detoxikaci amoniaku, zvyšuje syntézu urey z amoniaku. Karnitin zlepšuje i pohyblivost spermií. Užíváním karnitinu lze zvýšit sportovní výkon -zvýšením svalového výkonu, ale k tomu není jen důležité množství karnitinu, ale především délka aplikace. Ke zvýšení sérového karnitinu dochází relativně brzy, ke zvýšení svalového karnitinu je zapotřebí doba několika týdnů. Ani 15 gramů karnitinu nevyvolá toxické příznaky, ideální příjem karnitinu jsou 1-3g./den/, muži s větší aktivní svalovou hmotou, by mohli užívat i vyšší dávky karnitinu.

Vynikající vstřebatelnost
Pouze 2.8 g sacharidů v celém balení,pro vylepšení chuti.
Náhradní sladidlo pouze sukralóza
Složení:
carnitine base 3000 mg v jednom balení 60g
Obsah ostatních účinných látek ve 100 g výrobku:
L-Karnitin5000 mg
Dávkování:
Dávkování: ½ sáčku 30-40 minut před dopoledním tréninkem a odpoledne(16-18 hod) Nebo : ½ sáčku ráno a 30-40 minut před dopoledním tréninkem V době volna:1/2 sáčku ráno a odpoledne (16-18.hod) Možnosti ředění do 150-250 ml vody




V této kategorii výrobků také nabízíme:

L-Carnitin Liquid 1000ml pomeranč

L-Carnitine 3000 shot 60 ml

Carni gel 60 g

L-Carnitine shot 80 ml grapefruit citron s limetou




Výrobky značky:

Kategorie