Carnitine Activity drink 750ml

D
Q
P
X
 
Kód zboží:231031001
Výrobce:Nutrend
Dostupnost:skladem
 
Cena:49 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Carnitin drink Nutrend

L-Carnitin drink 750ml Thermo Booster - je osvěžující neperlivý nápoj exkluzivní chuti s vysokým obsahem Carnitinu (L-Carnitinu) a energizujících látek s termogenním efektem. Je ideálním nápojem pro stimulaci fyzického výkonu a zvýšení využívání energie z podkožního tuku - snižování nadváhy či hubnutí. L-Carnitin přenáší mastné kyseliny na místo jejich spalování do energetických center buněk tzv. mitochondrií a tím podporuje tvorbu energie z tuků. Podílí se na celkové energizaci organismu a výrazně přispívá k redukci nadváhy, podporuje srdeční a mozkovou činnost, zlepšuje fyzickou a psychickou výkonnost. Pro stimulaci metabolismu (urychlení látkové výměny) je přidán kofein, který napomáhá zvýšit metabolický obrat a má za následek zvýšené využívání energie z tuků. Současně dochází k celkovému zvýšení metabolismu , což pro organismus znamená, že pro zabezpečení základních životních funkcí (tzv. bazální metabolismus) spotřebovává více energie. Energizující směs je doplněna o taurin, který zabezpečuje udržování koncentrace během zátěže. S taurinem spolupůsobí i kofein, který rovněž stimuluje centrální nervový systém.
Složení:
voda, stabilizátor polydextrosa, regulátor kyselosti kys. citronová, přírodní aroma (E-104, E-211, E-551, E-405, E-320), taurin, L-Carnitin báze, emulze základní bílá (E-414, E-330, E-202, E-300, E-307), konzervanty (sorban draselný, benzoan sodný), sladidlo acesulfam K, kofein, sladidlo sukralosa.
Průměrné nutriční informace ve 100 ml výrobku:
Energetická hodnota7.8 kJ
Bílkoviny - proteiny0.26 g
Obsah ostatních účinných látek ve 100 ml výrobku:
Kofein5 mg
L-Karnitin base133 mg
Taurin133 mg
Dávkování:
1 láhev denně. Pro podporu fyzického výkonu začněte užívat 20 – 30 minut před výkonem, dávkujte i během výkonu.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Carni liquid 120000 mg 1000 ml

L-Carnitine liquid 120000 + chrom 500ml

L-Carnitin ampullen 20 x 25 ml

Carnitol 30 ampulí




Výrobky značky:

Kategorie