TRACY Sada fitness gum, 3 ks

 
Kód zboží:103880086
Výrobce:Spokey
Dostupnost:skladem
 
Cena:289 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

TRACY Sada fitness gum, 3 ks

Sada gum Spokey TRACY:

- to jsou 3 univerzální fitness gumy s uzavřeným obvodem a s různými úrovněmi odporu
- ideální pro protahovací cvičení, fitness, aerobic, pilates či jógu
- gumy jsou vyrobeny z odolného materiálu (latex + polyester), díky čemuž se nedoformují a vydrží extrémně silné roztahování
- díky nim obohatíte svůj trénink a zapojíte svaly, na kterých vám záleží

Fitness gumy Spokey TRACY s uzavřeným obvodem jsou navrženy pro posilování svalových skupin, na kterých vám nejvíce záleží. Umožňují vám maximalizovat účinky tréninku a soustředit se na jednotlivé části těla. Můžete s nimi cvičit ruce, stehna, hýždě nebo nohy. Bez ohledu na vaší aktuální fyzickou kondici, se sadou gum Spokey TRACY si vyberete gumu, přesně podle vašich potřeb. Sada gum nabízí výběr ze tří gum s různou úrovní odporu (10-20 kg, 20-35 kg, 35-55 kg).

Tři gumy s různou úrovní odporu

Sada fitness gum Spokey TRACY je skvělou volbou jak pro začínající, tak i pro profesionální sportovce. Skvělé se osvědčí při získávání správné techniky cvičení, anebo pro ty, kteří rádi cvičí na 200 %! Gumy fungují podobným způsobem jako gumový expandér – umožňují vám provádět strečink nebo pohyby do boku, díky čemuž obohatíte váš trénink o nové cviky a zapojíte do práce potřebné svalové skupiny. Gumy s uzavřeným obvodem se osvědčí všude tam, kde je vyžadován menší rozsah a vyšší odpor.

Sada Spokey TRACY se skládá ze tří mini gum s různou úrovní odporu:

- light (zelená): 10-20 kg
- medium (fialová): 20–35 kg
- heavy (modrá): 35-55 kg

Zapojte svalové skupiny, na kterých vám nejvíce záleží

Spokey TRACY, to je sada 3 fitness gum, se kterými můžete doslova cvičit kdekoliv – v posilovně, doma nebo venku. Gumy doporučují i osobní trenéři, protože díky nim můžete zpestřit vás každodenní trénink a zapojit svalové skupiny, na kterých vám nejvíce záleží. Sada TRACY je skvělou volbou pro fitness trénink, pilates, jógu, crossfit nebo pro mobilizační cvičení. Gumy jsou vyrobeny z velmi pevného latexu a polyesteru, díky čemuž se nedeformují a odolávají velmi silnému natahování.

Parametry:
materiál: polyester + latex
rozměry: 30 x 8 cm
stupeň napětí: light: 10-20 kg; medium: 20-35 kg; heavy: 35-55 kg
hmotnost: light: 110 g, medium: 125 g, heavy: 140 g
sada obsahuje 3 ks fitness gum





V této kategorii výrobků také nabízíme:

Guma MULTILEVEL Elastic Band PS-4067 zelená

Posilovač paží F4420

Power expander set total 4099

Training band resistance 16 - 39 kg posilovací guma fialová




Výrobky značky:

Kategorie