HOME JUNGLE Sada 3 posilovacích bavlněných gum + obal

 
Kód zboží:103880111
Výrobce:Spokey
Dostupnost:skladem
 
Cena:354 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  




Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

HOME JUNGLE Sada 3 posilovacích bavlněných gum + obal

Sada fitness bavlněných gum Spokey HOME JUNGLE

Bavlněné gumy Spokey HOME JUNGLE umožňují provádět protahovací cvičení a pohyby do stran. Skvělé se také osvědčí při rozšiřování škály cviků, během jógy, pilates, fitness nebo crossfit tréninku.

Ideální volba pro trénink
Gumy HOME JUNGLE mají různé úrovně odporu, což z nich dělá vynikající volbu jak pro začátečníky, tak i pro profesionální sportovce. Guma s nižší odporovou sílou vám pomůže k získání správné techniky cvičení a připraví svaly na vyšší zátěž. Guma s vyšší odporovou silou je určena lidem, kteří rádi cvičí na 200 %. Tréninkové gumy doporučují i osobní trenéři. Se sadou HOME JUNGLE můžete cvičit kdekoliv – v posilovně, doma, venku, zkrátka kdekoliv jen chcete!

Zvyšte kvalitu svých tréninků
Gumy HOME JUNGLE jsou vyrobeny z kvalitního materiálu, který zajišťuje dlouhou životnost. Zpestřete svůj každodenní trénink. Aerobní tréninky by se měly střídat se silovými tak, aby byly zapojeny různé svalové skupiny. Gumy Spokey HOME JUNGLE se třemi různými úrovněmi odporu jsou perfektním doplňkem každého typu tréninku!

Díky gumám Spokey HOME JUNGLE zpestříte svůj trénink a zapojíte svaly, na kterých vám záleží.
Složení:
Parametry:
rozměr: 37 x 8 cm
materiál: bavlna + guma
obal na gumy
stupně napětí:
light: 6-10 kg
medium: 10–15 kg
heavy: 15-20 kg




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Kotníkový adaptér Ankle straps Camo 3470

Posilovací kolečko Multi core AB wheel 4034

Twin B II Posilovací kolečko modré

Posilovací kolečko Twin Core AB wheel 4065




Výrobky značky:

Kategorie