LEDA Masážní kruh

 
Kód zboží:103880057
Výrobce:Spokey
Dostupnost:skladem
 
Cena:380 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

LEDA Masážní kruh

Masážní jóga kruh Spokey LEDA je vynikající oporou při cvičení jógy, pilates nebo při protahování, má speciální strukturu, která pomáhá zmírnit bolesti zad a páteře. Pomůže vám posílit svaly, zlepšit flexibilitu a kontrolu nad svým tělem



Masážní jóga kruh Spokey LEDA je nenahraditelnou pomůckou při cvičení jógy, protahovacích a posilovacích cvičeních, stejně tak i při masáží zad a páteře. Kruh je vhodný pro všechny, bez ohledu na věk, váhu nebo aktuální fyzickou kondici.



Jóga kruh LEDA se využívá u mnoha ásan, kdy pomáhá udržet správnou polohu těla, obzvlášť pokud s jógou teprve začínáte. Doporučuje se lidem se sedavým zaměstnáním, protože cvičení s jóga masážním kruhem uvolňuje páteř. Spokey LEDA masážní kruh lze také použít k uvolnění napětí v pažích, hrudníku či v bocích.



Používání masážního jóga kruhu Spokey LEDA během cvičení zvyšuje tělesnou zdatnost, flexibilitu, rozsah pohybů a kontrolu nad vlastním tělem. Kruh může být vyžit i během rehabilitačních cvičení – pro odstranění bolesti zad, páteře a končetin. Stačí umístit kruh pod určitou část těla a pohybovat se spolu s kruhem.



Průměr kruhu Spokey LEDA je přizpůsoben jak začátečníkům, tak i pokročilým jogínům. Použitý kvalitní materiál zajišťuje dlouhou životnost produktu, která je nezbytná při vykonávání jednotlivých ásan a cviků v józe, kdy na kruh přenášíte téměř celou svou váhu.



Parametry:

materiál: EVA + PP
rozměry: 33 x 13 cm
hmotnost: 1050 g
max. hmotnost uživatele: 150 kg




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Twin B II Posilovací kolečko modré

HOME JUNGLE Posilovací bavlněná guma, light S-20kg

Gumový expandér HMS EM01

Kotníkový adaptér Ankle straps Camo 3470




Výrobky značky:

Kategorie