SAVASANA luna jóga podložka korková 4mm

 
Kód zboží:103830033
Výrobce:Spokey
Dostupnost:skladem
 
Cena:567 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  




Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

SAVASANA luna jóga podložka korková 4mm

Jóga je nejlepším řešením pro každého, kdo potřebuje relax po náročném dni plného stresu a zároveň se chce udržovat v dobré fyzické kondici. Cvičit ji může kdokoliv, bez ohledu na věk či fyzikou kondici. Podložka je z korku, který poskytuje vynikající přilnavost, neabsorbuje pot a vlhkost, nezpůsobuje alergie a má antibakteriální vlastnosti.

Má atraktivní vylaserovanou grafiku, která není pouze záležitostí designu, ale díky ní se na podložce snáze uložíte do správné pozice.

Podložka vám zajistí pohodlí při každém cvičení jógy. Protiskluzový materiál podložky zajišťuje pohodlí a bezpečnost během cvičení. Bez ohledu na to, na jaké úrovní jógu cvičíte, podložka SAVASANA LUNA je nezbytnou součásti vybavení každého jogína.

Poskytuje vynikající přilnavost, neabsorbuje pot a vlhkost, nezpůsobuje alergie a má antibakteriální vlastnosti. Díky své tloušťce 4 mm poskytuje vynikající odpružení. Skvěle se hodí pro domácí cvičení jógy. Pomůže vám zvládnout jednotlivé ásany a zlepšit schopnost kontroly těla v jednotlivých pozicích. Podložka je vybavená praktickým popruhem pro jednodušší transport.
Složení:
Tloušťka 4mm
Materiál: korek + TPE, ekologický materiál
Rozměr: 183 x 61 cm
Vhodná pro alergiky
Protiskluzová struktura
Obsahuje popruh pro nošení podložky a usnadnění skladování.
Dávkování:
Péče o korek je velmi snadná, díky čemuž vám podložka bude sloužit mnoho let – abyste jste se zbavili nečistot z jejího povrchu, stačí podložku pouze otřít vlhkým hadříkem.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Scrab Ochranná puzzle podložka 61 x 61 x 1 cm šedá

FLUFFY Podložka na cvičení 180 x 60 x 1 cm modrá

Cvičební podložka Yoga Mat Premium 4060

LEAF jóga podložka na cvičení jógy 0,4cm




Výrobky značky:

Kategorie