Scrab Ochranná puzzle podložka 61 x 61 x 1 cm šedá

 
Kód zboží:103830032
Výrobce:Spokey
Dostupnost:skladem
 
Cena:331 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Scrab Ochranná puzzle podložka 61 x 61 x 1 cm šedá

Ochranná puzzle podložka Spokey Scrab

- to je systém 4 vzájemně propojených podložek, které lze kdykoli rozložit nebo složit a umožňuje vytvořit libovolný tvar různých velikost
- díky své tloušťce a odolným materiálům chrání podlahu před případným poškozením
- protiskluzový materiál odolný proti namáhání a oděru, udržuje tvar i vzhled
- poskytuje vynikající absorpci zvuku a tlumí hluk při tréninku
- je také vhodná pro použití jako podložka na cvičení při fitness tréninku, strečinku nebo józe

Podložka pod fitness vybavení je spolehlivým doplňkem každé domácí posilovny a tělocvičny. Díky svým vlastnostem tlumí zvuk při odkládání nebo pádu závaží a chrání podlahu před poškozením. Pomocí vzájemně propojených prvků je možné vytvořit měkkou podlahu nebo podložku pod sportovní vybavení.

Tlumí a chrání prostor

Dbejte na ochranu podlahy před zbytečným odřením a poškozením při domácím cvičení. Abyste předešli případnému poškození, umístěte pod těžké cvičební vybavení (jako jsou rotopedy, eliptické trenažéry, elektrické běžecké pásy, činky nebo kettlebelly) podložku, která skvěle chrání prostor a tlumí pád závaží. Podložka SCRAB je nejlepší volbou, pokud cvičíte doma - její nepochybnou výhodou je tlumení hluku!

Skládací puzzle pro vaše pohodlí

Podložka Spokey SCRAB umožňuje pokrýt určitou plochu - jedná se o systém vzájemně propojených podložek, které lze kdykoli rozložit nebo složit. Sada obsahuje 4 díly spolu s uzavíracími díly. Taková podložka je nejlepším způsobem, jak si doma vymezit vhodnou zónu pro domácí posilovnu! Díky možnosti složení se snadno skladuje a umožňuje vytvářet libovolné tvary různých velikostí.

Praktická a všestranná podložka pod sportovní vybavení

Podložku Spokey SCRAB pro fitness vybavení lze použít například v místě, kde provádíte kardio trénink. Můžete na ni umístit své vybavení, ale také ji použít pro trénink bez přístrojů. Dobře poslouží i při kondičním tréninku, strečinku nebo józe. Poskytuje vynikající přilnavost a odpružení. Tím se snižuje riziko zranění. Díky vysoce kvalitnímu materiálu je odolná vůči namáhání a oděru a zachovává si svůj tvar a vzhled beze změny.

Parametry:
materiál: pěna EVA
tloušťka: 1 cm
4 kusy: 61 x 61 cm + 8 uzavíracích dílů




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Ochranná puzzle podložka ONE fitness MP10 modro šedá

Camper karimatka XPE 2 vrstvy 180 x 50 x 1 cm

DREAM Gumová podložka na cvičení, černá 0,5cm

MALLOW Skládací jóga podložka 173 x 61 x 0,4 cm šedá




Výrobky značky:

Kategorie