HAND POWER posilovací kroužek zelený střední

 
Kód zboží:103880095
Výrobce:Spokey
Dostupnost:skladem
 
Cena:94 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  




Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

HAND POWER posilovací kroužek zelený střední

Posilovací kroužek Spokey HAND POWER MEDIUM:

- s posilovacím kroužem můžete procvičovat či posilovat často opomíjené svaly předloktí, zápěstí či sílu stisku
- kroužek poslouží také jako rehabilitační pomůcka pro cvičení rukou po zlomeninách, operacích a neurologických onemocněních, nebo je můžete použít jako antistresovou pomůcku
- díky speciálním drážkám na prsty perfektně padne každému do ruky

Posilovací kroužek je určen pro ty, kteří si plánují vytvořit či vylepšit svou domácí posilovnu a pro ty, kteří plánuji pravidelně cvičit. Pro zdraví, posílení svalů či pro zlepšení kondice – jakýkoliv důvod je dobrý proto, abyste začali cvičit s našim vybavením!

S posilovací kroužkem můžete procvičovat či posilovat často opomíjené svaly předloktí, zápěstí či sílu stisku. Kroužek poslouží také jako rehabilitační pomůcka pro cvičení rukou po zlomeninách, operacích a neurologických onemocněních, nebo jej můžete použít jako antistresovou pomůcku.

Produkty určené pro posilování musí být vysoce kvalitní a vyrobeny z těch nejlepších materiálů. Stejně tak tomu je i u našich posilovacích kroužků, a proto vás budou modely Spokey Hand Power doprovázet při mnoha trénincích, ať už jste začátečník nebo pokročilý sportovec.

Posilovací kroužky mají oválný tvar a díky speciálním drážkám na prsty perfektně padnou každému do ruky. V naší nabídce naleznete kroužky s různou sílou odporu:
light - 20 kg
medium - 30 kg
heavy - 40 kg
nebo kompletní sadu všech tří posilovacích kroužků

Parametry:
materiál: silikon
rozměr: 10 x 8 x 2 cm
odpor: medium - 30 kg




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Posilovací kolečko Twin Core AB wheel 4065

Body Booty band set long 4129

Modrá odporová guma GU06 HMS 2250 x 21 x 5 mm

NOEL Posilovací kolečko




Výrobky značky:

Kategorie