AIR BED PILLOW Nafukovací matrace s polštářkem 190x60x6 cm

 
Kód zboží:10383092
Výrobce:Spokey
Dostupnost:skladem
 
Cena:762 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

AIR BED PILLOW Samonafukovací matrace

Trekingová ultralehká matrace je extrémně lehká a zabalená v praktickém obalu - rozměry po složení jsou 20 x 10 x 10 cm, díky čemuž se vejde do jakékoliv tašky, kufru či batohu.
zajišťuje vynikající tepelnou izolaci a vysoký komfort spánku - s ní se budete cítit jako doma.Je model se speciálním polštářkem pro maximální komfort odpočinku s oporou pro hlavu a krk.

Volba mezi karimatkou, samonafukovací karimatkou a turistickou matrací je věcí individuálních preferencích. Poslední jmenovaná možnost je nejlepší volbou pro ty, kteří ocení co nejmenší zatížení batohu. Rozměry Spokey AIR BED PILLOW po složení jsou pouze 20 x 10 x 10 cm! V porovnání se samonafukovacími karimatkami a klasickými karimatkami je trekingová matrace po složení až několikanásobně menší a lehčí, což vám umožni ušetřit spoustu místa v batohu. Bez problému se vejde do jakéhokoliv batohu, kufru či tašky. Je to ta nejlepší volba pro ty, kteří sází na pohodlný odpočinek, nízkou hmotnost a malé rozměry matrace po složení. Stane se nenahraditelnou součástí vybavení vašich víkendových výletů, survivalů a outdoorových dobrodružství.

Spokey AIR BED PILLOW je ultralehká trekingová matrace, která zajišťuje vynikající izolaci od země a optimální oporu pro celé tělo. Matrace využívá velké množství zabudovaných vzduchových komor, díky kterým se tělo uživatele během spánku dokonale přizpůsobí povrchu a udržuje se v nejpohodlnější poloze. Po nafouknutí se budete cítit jako ve vlastní posteli. Její tloušťka (6 cm) zajišťuje vynikající izolaci do země. Skvěle se osvědčí během kempování a výletů pod stan. Matrace je vyrobena z voděodolného a mechanicky velmi odolného nylonu zesíleného TPU vrstvou, díky čemuž lépe odizolovává chlad od země.

Trekingová matrace Spokey AIR BED PILLOW je model, který zajišťuje ideální oporu pro krk a hlavu. Má speciální polštářek, který zlepšuje komfort spánku a zajišťuje optimální oporu pro celé tělo během spánku.
Složení:
Materiál: 20D/40D nylon pokrytý TPU
Rozměry: 190 x 60 x 6 cm
Rozměry po složení: 20 x 10 x 10 cm
Baleno v obalu.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

HAMSA II podložka pro jógu 4mm

HOME JUNGLE Semišová jóga podložka, 180 x 60 x 0,4 cm

Camper karimatka XPE 2 vrstvy 180 x 50 x 1 cm

Cvičební podložka Yoga Mat Premium 4060




Výrobky značky:

Kategorie