Gymnastický míč peanut 106 x 43 cm YP05 modrý

 
Kód zboží:1742140
Výrobce:HMS
Dostupnost:skladem
 
Cena:435 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Gymnastický míč peanut 106 x 43 cm YP05 modrý

Fitness míč typu Peanut je vynikající cvičební a rehabilitační pomůcka. Cvičení s gymnastickým míčem HMS YP05 Peanut se doporučuje lidem, kteří vedou sedavý způsob života nebo přetěžují páteř při práci. Pravidelné cvičení s míčem buduje kondici, zlepšuje stabilizaci těla a zvyšuje fyzickou zdatnost.

Rehabilitační míč HMS YP05 je především bezpečný při používání. Má charakteristický protiskluzový povrch. Právě ten zajišťuje, že i po dlouhém cvičení a pocení při tréninku bude mít míč správnou přilnavost, díky níž cvičící osoba z míče nesklouzne.

Míč byl vyroben s maximálním ohledem na trvanlivost a díky použití materiálů nejvyšší kvality si míč najde oblibu i u těch nejnáročnějších trenérů nebo fyzioterapeutů. Charakteristickým rysem míče je tvar arašídu, který snižuje stabilitu při cvičení. Díky asymetrickým hlavám je trénink náročnější.

Gymnastický míč YP05 je dodáván s pumpičkou pro nafouknutí.
Složení:
Maximální průměr větší hlavy: 43 cm
Maximální průměr menší hlavy: 41 cm
Délka míče: 106 cm.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

FITBALL III - Gymnastický míč 65 cm včetně pumpičky, šedý

Gymnastický míč 75 cm YB01 černý s pumpičkou

LOVA Gymnastický míč peanut s pumpičkou

Balanční míč Balance Trainer zone - 4200




Výrobky značky:

Kategorie