MIX ROLL fitness masážní válec 2v1 33cm zelený

 
Kód zboží:103870104
Výrobce:Spokey
Dostupnost:skladem
 
Cena:368 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

MIX ROLL fitness masážní válec 2v1 33cm zelený

Sada fitness masážních válců Spokey MIX ROLL 2v1:

- to jsou 2 fitness válce s různými průměry a různou tvrdostí, které lze využít ke zpestření tréninku
- je ideální před, během i po tréninku – uvolňuje napjaté svaly, zvyšuje průtok krve, zvyšuje rozsah pohybu a snižuje riziko přetížení a zranění svalů
- válce jsou vyrobeny z odolných materiálů, díky kterým jsou nejen příjemné a pohodlné při masáží, ale zároveň jsou odolné vůči vysokému zatížení, deformacím, mechanickému poškození, a navíc neabsorbují vlhkost

Díky používání fitness válců Spokey MIX ROLL 2v1 před, během a po tréninku budou vaše svaly pracovat plynuleji, což přináší nespočet zdravotních benefitů – zvyšuje se průtok krve, zvyšuje se rozsah pohybů a snižuje se riziko přetížení a zranění svalů. Rollery jsou produkty, které můžou ovlivnit váš trénink. Se setem fitness válců Spokey MIX ROLL 2v1 si můžete zpestřit každodenní trénink a zapojit tak do práce svalové partie, na kterých vám opravdu záleží. Válce lze využívat k urychlení regenerace a uvolnění masírovaných svalů. Díky speciální masážní struktuře většího válce si můžete dopřát jemnou či intenzivní masáž.

Pečujte se o své svaly před, během a po tréninku

Set rehabilitačních válců Spokey MIX ROLL 2v1 je vyroben z materiálů, které neabsorbují vlhkost a díky tomu se snadno udržují v čistotě. Sada se skládá ze dvou fitness válců, které se od sebe liší svými průměry a tvrdostí, díky čemuž si každý uživatel může zvolit válec podle toho, kterou část těla chce masírovat. Větší válec má navíc speciální masážní výstupky. Je vhodný pro již zkušené uživatele s atletickou nebo svalnatou postavou. Tento válec používejte pouze s vloženým menším válcem.
Menší válec je měkčí, jeho struktura se neobtiskuje na tělo a je ideální pro masírování jakékoli svalové skupiny, např. nohou, paží, zad. Doporučuje se lidem, kteří ještě nemají zkušenosti s válci.

Efekty cvičení s fitness válcem

Rolování válcem je druh myofasciální automasáže, díky které se uvolňují napjaté svaly a fascie. Taková masáž s využitím fitness válce obnovuje svalovou tkáň, připravuje tělo na další trénink, a hlavně snižuje riziko zranění! Spokey MIX ROLL 2v1 je unikátní sada dvou válců, která umožňuje vykonávat cviky pro posílení různých části těla. Malé rozměry válců a možnost jejich vzájemného spojení v jeden umožňují snadnou úschovu a transport.

Parametry:
tvrdost: soft, hard
materiál: PVC, pěna EVA
rozměr: 33 x 14,5 cm

doporučeno pro: masáž, jógu, pilates




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Softgym over Overball

Double massage ball dvojitý masážní balonek

LUAN Pásek s masážními válci

Masážní míč s výstupky HMS BLP01 - Lacrosse ball




Výrobky značky:

Kategorie