MGS02 ČERNÁ SKLÁDACÍ ŽÍNĚNKA

 
Kód zboží:1744281
Výrobce:HMS
Dostupnost:skladem
 
Cena:995 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

MGS02 ČERNÁ SKLÁDACÍ ŽÍNĚNKA

HMS Premium MGS02 je skládací žíněnka vyrobená ze tří bloků pěnového polyetylenu, které jsou vloženy do nylonového obalu. Díky tomuto řešení je možné podložku snadno složit a přenést.
Žíněnka je ideálním pomocníkem během cvičení na zádech, na břichu a v leže, nezáleží, zda zrovna děláte fitness, nebo jógu. Podložka účině odizoluje chlad proudící od podlahy, zamezuje otlakům a velice snadno se udržuje v čistotě. Nylonový svršek také zamezuje propuštění potu, nebo vlhkosti k vnitřním blokům. Pro snadné přenášení je žíněnka opatřena popruhy pro snadné přenášení, popruny nejsou vepředu a vzadu, ale na boční straně, toto umístění v podstatě funguje jako "zámek" a během přenášení se podložka samovolně nerozkládá.
MGS02 má rozměry 180 x 60 x 5 centimetrů a hmotnost je pouhých 1150 gramů.


Parametry:

Materiál: nylon, EPE
Rozměry
délka: 180 cm
šířka: 60 cm
tloušťka: 5 cm
Rozměry po složení
délka: 60 cm
šířka: 60 cm
tloušťka: 15 cm
hmotnost cca. 1,15 kg
Transportní popruhy

Upozornění:

Třída:
Certifikát, norma:
Záruka: 24 měsíců




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Czakra jóga kruh korek průměr 32,5 cm

HANA Jóga blok

Podložka pro jógu YM02 černá

FISHI Půlkruh na jógu




Výrobky značky:

Kategorie