SOFTROLL Fitness masážní válec měkká pěna

 
Kód zboží:103870109
Výrobce:Spokey
Dostupnost:skladem
 
Cena:252 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

SOFTROLL Fitness masážní válec měkká pěna

Fitness masážní válec je ideální před, během i po tréninku - skvěle uvolňuje napjaté svaly, zvyšuje průtok krve, zvyšuje rozsah pohybu a snižuje riziko přetížení a zranění svalů.
Je vyrobený z odolné pěny EVA, díky které je odolný vůči vysokému zatížení, deformaci, mechanickému poškození a zároveň neabsorbuje vlhkost.

Fitness válce, známe také pod názvem rollery - jsou jednoduché pomůcky, které můžou oživit vás domácí trénink. Používáním válců můžete zpestřit svůj trénink, při kterém zapojíte i méně používané svalové partie. Skvělé se osvědčí i při posilovacím tréninku zad, břicha a nohou, kdy zároveň poskytuje jemnou či intenzivní masáž.

Trénujete často? Rádi cvičíte na 200 %? Pamatujte, že svaly potřebuji regeneraci, kterou jim můžete dopřát pomocí fitness válce. Díky používání rehabilitačního válce před, během a po tréninku budou svaly pracovat plynuleji, což přináší nespočet zdravotních benefitů - zvyšuje se průtok krve, zvyšuje se rozsah pohybů a snižuje se riziko přetížení a zranění svalů.
Složení:
Materiál: pěna EVA
Rozměr: o 15 cm
Délka: 30 cm
Tvrdost: standard.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Masážní válec HMS FS102 černý

Foam roller masážní válec šedý

Šedý fitness válec 45 cm FS106

LUAN Pásek s masážními válci




Výrobky značky:

Kategorie