Balanční válec Foam roll 90 x 15

 
Kód zboží:133870004
Výrobce:Kock sport
Dostupnost:skladem
 
Cena:1 037 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  




Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Balanční válec Foam roll mramor 90 x 15

FoamRoller je cvičební válec z pěnové hmoty EVA. EVA materiál je vysoce odolná pěna, POZOR není to materiál, který se používá na výrobu tzv. "nudlí" do bazénu. Válec je určený především ke cvičení jógy a pilates. Je to výborná terapeutická a cvičební pomůcka. Cvičení na pěnovém válci je vhodné pro ty, kteří trpí bolestmi zad. Umožní protažení prsních svalů a uvolní svalové napětí v zádech. Cvičením na válci se rovněž posilují břišní svaly, protahují všechny zkrácené svaly, rozvíjí se stabilita a rovnováha, zlepšuje se pohyblivost kloubů a rovněž dochází k masáži jednotlivých částí těla.

Rozměr: 90 x 15 cm

Jemná struktura umožňuje proudění vzduchu při cvičení. Vhodný pro yogu, pilates i pro rehabilitaci. Skutečná barevnost se může lišit oproti barevnosti fotografie. Nejen z hygienického hlediska používejte jemný ručník - osušku.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Softgym over Overball

Double massage ball dvojitý masážní balonek

LUAN Pásek s masážními válci

Masážní míč s výstupky HMS BLP01 - Lacrosse ball




Výrobky značky:

Kategorie