Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.Již Arabové byli přesvědčeni o síle klíčivých semínek: „V klíčku je obsaženo všechno, co přináší život"". Výhonky alfalfa jsou semena vojtěšky a v chuti připomínají řeřichu, ale jsou jemnější. Obzvláště vítané během dlouhých zimních měsíců. Výhonky alfalfa se používají do salátů, polévek a jako obloha na chleba. SONNENTOR pro vás šetrně připravil a zabalil všechna klasická semínka k nakličování. Můžete již po několika dnech sklízet a vychutnávat výhonky plné síly.
Složení:
alfalfa - semena vojtěšky bio (Medicago sativa)
Skladovat v suchu a chladu.
Dávkování:
Návod k použití: doba namáčení: 6-8 hodin, poté propláchnout vodou. Doba klíčení: 2 dny ve tmě, poté 2-4 dny na světle. Ideální teplota: 18-20°C, 2 x denně proplachovat. Před konzumací doporučujeme ještě jednou opatrně umýt teplou vodou. Výhonky by se měly co nejdříve zkonzumovat nebo uchovávat nanejvýš dva či tři dny v lednici – jinak zhořknou.
V této kategorii výrobků také nabízíme:
Jetel BIO 120 g k nakličování
| Apple fiber vege 200 g jablečná vláknina
| Mungo BIO 120 g k nakličování
| Inulin 500 g
|