Pure Peru AF tinktura 50ml Směs bylin

I
Z
R
 
Kód zboží:82198063
Výrobce:Salvia paradise
Dostupnost:skladem
 
Cena:200 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Pure Peru AF tinktura 50ml Směs bylin

Pure Peru je tinktura vyrobená dle receptury peruánských léčitelů ze čtyř bylin: manayupa, canchalagua, chanca piedra a cola de caballo. Tyto byliny jsou součástí tradiční peruánské medicíny a smísením ve správném poměru vzniká vysoce účinný očistný prostředek.

Tinktura je složena z těchto bylin:

- Manayupa pochází z horských oblastí Peru, kde je považována za tradiční rostlinu a jsou jí přičítány téměř až magické účinky. V kečuánštině zní její název „runa mana yupana“, což lze přeložit jako „její vlastnosti jsou nesčetné“. Za dob Inků bylo užívání manayupy privilegiem vyšších společenských vrstev a mělo částečně obřadní, až kultovní charakter. Manayupa je doporučována pro podporu a čištění jater.

- Canchalagua je původem z Jižní Ameriky, její naleziště jsou spíše v sušších hornatých regionech v nadmořské výšce od 2 000 do 3 000 metrů. Hojně se nachází v údolích uprostřed And na území dnešního Peru. Tradičně se canchalagua vyslovuje jako „kančalágua“.

- Chanca piedra je jednoletá bylina rostoucí volně v tropických oblastech celého světa včetně Číny, Indie, Baham a Ameriky. Velmi rozšířena je v amazonských deštných pralesech. Terapeuticky je nejčastěji užívána a vyhledávána pro svoje působení na močové ústrojí. Španělský název lze přeložit jako „kámen“ nebo „drtič kamenů“, což napovídá, proč je chanca piedra užívána – přispívá k udržení normální funkce močových cest a ledvin. Chanca piedra je antioxidant, podporuje přirozenou obranyschopnost a odolnost organismu, udržuje dobré zdraví. Má vliv na metabolismus tuků v krvi a krevní tlak, doporučuje se na (pre)menstruační syndrom a tlumení doprovodných symptomů menopauzy. Chanca piedra působí relaxačně na duševní a fyzickou pohodu. Doporučuje se pro normalizaci pH v žaludku a kloubní zdraví.

- Cola de Caballo patří k největším přesličkám světa, tomu odpovídá i její další název – přeslička obrovská. Je jihoamerickou odrůdou přesličky rolní. Jedná se o jednu z nejstarších rostlin na zemi. Užívala se již před stovkami let a dodnes je populární v celém Peru a dalších zemích Jižní Ameriky.
Složení:
Desmodium (Stužkovec vystoupavý, Desmodium adscendens), Canchalagua (Schkuhria pinnata), Chanca Piedra (Phyllanthus niruri), Přeslička obrovská (Cola de Caballo, Equisetum giganteum).

Přidané látky: glycerol, čistá voda.

Tinktura neobsahuje žádný alkohol, barviva ani sladidla.
Dávkování:
Po protřepání užíváme 20 kapek 3× denně. Doporučujeme vložit do úst a nechat vstřebat přes sliznice. Je možno zapít malým množstvím vody. Doporučená denní dávka obsahuje 1 170 mg čerstvé rostlinné hmoty.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Kakaové boby AF tinktura 50ml Theobroma cacao

Dračí krev kapky 50ml Sangre de Drago Croton lechleri

Marco ambrosia peruviana AF tinktura 50ml

Máta marocká bylinný koncentrát 250 ml Mentha spicata




Výrobky značky:

Kategorie