Floradix neuro balance + 250 ml

I
Z
R
 
Kód zboží:86267009
Výrobce:Salus
Dostupnost:skladem
 
Cena:270 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Floradix neuro balance + 250 ml

Doplněk stravy je zdrojem vitamínů B12 a C, které přispívají ke správné činnosti nervové soustavy a psychiky. Obsahuje vodný extrakt z levandule, mučenky, meduňky a máty, tedy bylin, které příznivě působí na spánek a relaxaci.
Důležitou roli hrají výtažky z kořene Vitánie snodárné. Té je připisován blahodárný vliv na duševní zdraví.

Účinky aktivních látek:
- Vitamín B12 podporuje imunitní systém i normální činnost nervové soustavy a psychiky. Přispívá rovněž ke snížení míry únavy a vyčerpání
- Vitamín C blahodárně působí na správnou funkci imunitního systému i nervovou soustavu a psychiku. Přispívá také k ochraně buněk před oxidativním stresem. Má příznivý vliv na tvorbu kolagenu potřebného například pro správnou funkci kostí, chrupavek, kůže a zubů
- Vitánie snodárná (Ašvaganda) podporuje duševní zdraví a odolnost proti stresu. Jedná se o antioxidant, jemuž je připisován i příznivý vliv na omlazení
- Rozmarýn blahodárně působí na imunitní systém i osvěžení těla
- Levandule, mučenka, meduňka a máta peprná podporují relaxaci a spánek.

Floradix neuro balance má příjemnou ovocnou chuť, na níž má podíl pyré z manga a guave, ale také sirup z agáve a směs koncentrátů ovocných džusů z ananasu, pomeranče, hrušky, jablka, citronu a mučenky.
Složení:
Vodný rostlinný extrakt (37%) z: listů meduňky (Melissa officinalis), květů levandule (Lavandula angustifolia), listů máty peprné (Mentha x piperia), mučenky (Passiflora incarnata), listů rozmarýnu (Rosmarinus officinalis), směs koncentrátu ovocných džusu (26%) z: hrušek, ananasu, pomeranče, mučenky, citrónu a jablka, voda, mangové pyré, pyré z guavy, extrakt z kořene ašvagandy (Withania somnifera), vitamín C (L-kyselina askorbová), karobový extrakt, stabilizátor: karobová guma (ze svatojánského chleba, Ceratonia siliqua), přírodní příchuť, vitamín B12 (methylcobalamin).

Upozornění: Přípravek neobsahuje alkohol, chemické konzervační látky, barviva ani zdroje lepku a laktózy. Vhodné pro vegany.
Průměrné nutriční informace ve 100 g výrobku:
Energetická hodnota421 kJ
Sacharidy - uhlohydráty21 g
Sůl0.01 g
Tuky0.9 g
Z toho cukry20 g
Z toho nasycené mastné kyseliny0.3 g
Bílkoviny - proteiny0.6 g
Energetická hodnota99 kCal
Dávkování:
Dospělí od 18 let: 10 ml 2x denně. Pokud máte zdravotní problémy nebo berete léky, předem zkonzultujte užívání tohoto přípravku s lékařem nebo zdravotní sestrou.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Clear Skin Complex 60 kapslí

Čaga + Reishi a rakytník 60 kapslí

Invictus G.D.A. 90 kapslí

Saw Palmetto 45% mastných kyselin 100 kapslí




Výrobky značky:

Kategorie