Vitamins for men 60 kapslí

R
I
Z
T
 
Kód zboží:45182011
Výrobce:Ostrovit
Dostupnost:skladem
 
Cena:263 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Vitamins for men 60 kapslí

Komplex až 25 vitamínů, minerálních látek, extraktů a aminokyselin speciálně pro muže. Látky obsažené v produktu řídí všechny životní procesy probíhající v lidském těle.

Účinné látky:
- Zinek pomáhá udržovat správnou plodnost a reprodukční funkci, podporuje zdraví kostí, podporuje syntézu bílkovin. Navíc pomáhá udržovat správnou hladinu testosteronu v krvi, správné vidění a správnou funkci imunitního systému. Zinek pomáhá chránit buňky před oxidativním stresem. Pomáhá udržovat zdravé vlasy, nehty a pokožku.

- Vitamín D3 zvyšuje mineralizaci kostí a zubů, napomáhá správnému fungování svalů a imunitního systému.

- Kyselina pantotenová snižuje pocit únavy a vyčerpání, přispívá k udržení správného energetického metabolismu, dále ke správné syntéze a metabolismu steroidních hormonů, vitamínu D a některých neurotransmiterů.

- Niacin přispívá ke snížení pocitu únavy a vyčerpání, pomáhá udržovat správné psychické funkce a pomáhá udržovat zdravou pokožku.

- Jód pomáhá udržovat zdravou pokožku, přispívá ke správné činnosti štítné žlázy a tvorbě hormonů štítné žlázy a také přispívá k udržení správného energetického metabolismu.

- Riboflavin pomáhá udržovat pokožku zdravou a snižuje pocit únavy a vyčerpání. Navíc tento vitamín pomáhá udržovat správný stav sliznic a červených krvinek.

- Vitamin B6 přispívá ke správné syntéze cysteinu, přispívá k udržení správného energetického metabolismu, napomáhá ke správné činnosti nervové soustavy a k udržení správného metabolismu homocysteinu. Tento vitamín přispívá k udržení správného metabolismu bílkovin a glykogenu a také přispívá k regulaci hormonální aktivity.

- Thiamin přispívá k udržení správného energetického metabolismu, napomáhá správné funkci nervového systému a přispívá k udržení správných psychických funkcí a také ke správné činnosti srdce.

- Selen pomáhá udržovat zdravé vlasy a nehty a pokožku, může napomáhat k regulaci správného fungování imunitního systému, podporuje správnou činnost enzymů, je zodpovědný za zdravou funkci štítné žlázy.

- Vitamin A přispívá k udržení správné úrovně zraku a metabolismu železa, pomáhá udržovat správný stav sliznic a funkci imunitního systému a pomáhá udržovat zdravou pokožku a hraje roli v procesu specializace buněk.

- Vitamin K přispívá k udržení zdravých kostí a přispívá ke správné srážlivosti krve.

- Vitamin E je silný antioxidant, který pomáhá chránit buňky před oxidativním stresem, může také snížit hladinu LDL cholesterolu a podpořit činnost zdraku. podporuje správné funkce orgánu zraku. Může hrát důležitou roli při zlepšování kardiovaskulárního systému.

- Chrom pomáhá tlumit tzv. "vlčí hlad" a pomáhá udržovat správný metabolismus makroživin. Může pomoci udržet správnou hladinu glukózy, podporovat lipolýzu.

- Vitamin B12 pomáhá snižovat pocit únavy a vyčerpání, pomáhá udržovat správné psychické funkce a správnou tvorbu červených krvinek, pomáhá také ke správnému fungování nervového systému a správnému fungování imunitního systému.

- Kyselina listová pomáhá regulovat růst a fungování všech buněk v našem těle a pomáhá udržovat metabolismus homocysteinu.

- Biotin pomáhá udržovat zdravé vlasy, sliznice a zdravou pokožku, přispívá k udržení správného energetického metabolismu a udržení správného metabolismu makroživin.

- L-tyrosin snižuje následky fyzické a psychické únavy po těžké fyzické zátěži, vykazuje ochranný účinek na nervový systém při stavech chronického stresu a vyčerpání. Suplementace tyrosinem má pozitivní vliv na prokognitivní funkce těla, což znamená lepší koncentraci, paměť a lepší výsledky učení. Suplementace tyrosinem umožňuje lépe snášet vedlejší účinky dlouhých a těžkých redukčních diet, kdy je tělo v hlubokém kalorickém deficitu. Dokáže snížit krevní tlak v těžkých stresových situacích a zlepšuje náladu regulací hladiny dopaminu.

- GABA může pomoci zvýšit produkci růstového hormonu. Je to klíčový hormon pro stavbu svalů, výborně podporuje regeneraci, zlepšuje kvalitu spánku i samotný proces usínání, podporuje koncetraci, paměť, zlepšuje náladu a může snížit hladinu kortizolu - stresového hormonu.

- Extrakt z celé rostliny zemního keře - 90% saponin podporuje růst endogenního testosteronu, což je základní mužský pohlavní hormon. Jako přírodní diuretikum podporuje diurézu, která umožňuje odstranění toxinů z těla, a která pomůže zbavit se přebytečné podkožní vody.

- L-tryptofan pomáhá bojovat proti bezesným nocím prostřednictvím procesů syntézy melatoninu, poskytuje ochranný účinek a přirozenou regulaci nervového systému, obnovuje hladinu seratoninu – hormonu štěstí, podílí se na tvorbě růstového hormonu, přímo přispívá k růstu našich svalů.

- Extrakt z kořene ashwagandhy může pomoci snížit krevní tlak, podporuje koncentraci, paměť a soustředění, dokáže posílit celkovou fyzickou odolnost.

- L-teanin pomáhá snižovat míru stresu, naopak podporuje koncentraci a soustředění. Může podporovat hubnutí a snižovat škodlivý, stimulující účinek kofeinu.

- Extrakt z plodů palmy sabalové má protizánětlivé účinky a pomáhá "bojovat" proti androgenní alopecii, přispívá ke zlepšení pleti a může zvýšit hladinu testosteronu. Zvyšuje libido, posiluje erekci a prodlužuje délku pohlavního styku. Dodává energii a zlepšuje naši náladu.
Složení:
Obal tobolky (objemové činidlo: hydroxypropylmethylcelulóza); Extrakt z celé rostliny Tribulus Terrestris - 90 % saponinů; L-tyrosin; kyselina L-askorbová (vitamín C 80); kyselina GABA gama-aminomáselná; pikolinát zinku (zinek); L-tryptofan; extrakt z kořene ashwagandha (7,2 % withanolidů, 1 % alkaloidů a 0,25 % vitaferinu A); L-theanin; extrakt z ovoce saw palmetto; tokoferyl DL-alfa acetát (vitamín E); cholekalciferol (vitamín D 50 ug), D-pantothenát vápenatý (kyselina pantothenová); kyselina nikotinová (niacin); extrakt z japonských listů (1% jód); riboflavin (vitamín B2); pyridoxal 5-fosfát P-5-P (vitamín B6); thiamin hydrochlorid (thiamin); L-selenomethionin (selen); redukovaný L-glutathion; retinyl acetát (vitamín A); menachinon MK-7 z Bacillus subtilis natto (sója) (vitamín K); pikolinát chromitý (chrom); (6S)-5-methyltetrahydrolistová kyselina-5-MTHF glukosaminová sůl (kyselina listová); D-biotin (biotin); methylkobalamin (vitamín B12).
Nutriční informace v jedné dávce:
Biotin0.05 mg
Chrom 0.2 mg
Jód15 mg
Vitamín A0.8 mg
Vitamín B1 - thiamin11 mg
Vitamín B12 - kobalamin0.025 mg
Vitamín B214 mg
Vitamín B3 - niacin16 mg
Vitamín B5 - kyselina pantothenová18 mg
Vitamín B6 - pyridoxin14 mg
Vitamín C80 mg
Vitamín D30.05 mg
Vitamín E12 mg
Vitamín K0.075 mg
Selen0.055 mg
Nutriční informace v jedné dávce:
L-Theanin50 mg
L-Tryptofan50 mg
L-Tyrosin100 mg
Nutriční informace v jedné dávce:
5-Methyl-7-Methoxyisoflavone0.6 mg
Ashwagandha50 mg
GABA75 mg
glutathoin10 mg
pikolinát zinečnatý15 mg
saw palmetto45 mg
Tribulus terrestris100 mg
Dávkování:
2 kapsle denně s jídlem.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

ALAVIS MAXIMA prosta protect 30 kapslí




Výrobky značky:

Kategorie