Turmeric + Black peper + Ginger 90 tablet kurkuma, černý pepř, zázvor

I
Z
 
Kód zboží:45067112
Výrobce:Ostrovit
Dostupnost:skladem
 
Cena:337 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Turmeric + Black peper + Ginger 90 tablet kurkuma, černý pepř, zázvor

OstroVit Curcumin + Black Pepper + Ginger VEGE je doplněk stravy, který je zdrojem tří rostlinných extraktů. Je to přípravek dostupný ve formě snadno polykatelných kapslí, vytvořený pro lidi, kteří chtějí doplnit svou každodenní stravu o cenné sloučeniny.
Zdroj rostlinných extraktů – Jedna porce doplňku stravy dodá tělu 300 mg extraktu z oddenku kurkumy standardizovaného na 95 % kurkuminoidů, 100 mg extraktu z kořene zázvoru standardizovaného na 5 % gingerolů a 2,1 mg extraktu z plodů černého pepře standardizovaného na 95 % piperin.
1 porce = 1 kapsle.
Účinnost - Balení přípravku obsahuje 90 porcí přípravku, což vystačí na tři měsíce pravidelné suplementace.
Pohodlná forma - Přípravek dostupný ve formě snadno polykatelných kapslí zajišťuje bezproblémové zásobování doplňkem stravy.
OstroVit Kurkuma + Černý pepř + Zázvor VEGE - síla rostlinných extraktů
Extrakt z oddenku kurkumy - extrakt získaný z hlíznatého oddenku, který se vyznačuje výraznou chutí a vůní i žlutooranžovou barvou. Je cenným zdrojem účinných látek, z nichž nejvýznamnější jsou kurkuminoidy, jejichž obsah je standardizován rostlinným extraktem použitým v OstroVitu.

Výtažek z plodu černého pepře - extrakt z plodů rostliny z čeledi pepřovníkovitých, který je standardizován na 95 % piperinu, tedy na obsah organické chemické sloučeniny, což je alkaloid nacházející se ve vrchní vrstvě plodů černého pepře.

Extrakt z kořene zázvoru - extrakt z kořene vytrvalé rostliny z čeledi zázvorovitých. V přípravku OstroVit je extrakt standardizován na 5 % gingerolů, tedy obsah chemických sloučenin klasifikovaných jako polyfenoly.

Rostlinné extrakty použité v OstroVitu jsou standardizované na obsah účinných látek, což má pozitivní vliv na kvalitu doplňku stravy a navíc zajišťuje vysoký přísun cenných látek v každé porci produktu.
Složení:
801 / 5 000
Výsledky překladu
Výsledek překladu
Extrakt z oddenku kurkumy (Curcuma longa L.) standardizovaný na 95 % kurkuminoidů, extrakt z kořene zázvoru (Zingiber officinale Rosc.) standardizovaný na 5 % gingerolů, plnidlo: hydroxypropylmethylcelulóza; protispékavá látka: hořečnaté soli mastných kyselin; extrakt z plodů černého pepře (Piper nigrum L.) standardizovaný 95% piperin.

Výrobek může obsahovat mléko (včetně laktózy), sóju, arašídy, jiné ořechy, sezamová semínka, obiloviny obsahující lepek, vejce, korýše, ryby.

Nutriční hodnoty
Čistá hmotnost produktu: 44 g
Počet porcí v balení: 90
Velikost porce: 1 kapsle
Aktivní látky na porci
Extrakt z oddenku kurkumy 300 mg
- včetně kurkuminoidů (95 %) 285 mg
Extrakt z kořene zázvoru 100 mg
- včetně gingerolů (5%) 5 mg
Extrakt z plodů černého pepře 2,1 mg
- včetně piperinu (95%) 2 mg
Dávkování:
Užívejte 1 dávku (1 kapsli) denně. Výrobek je určen pro dospělé. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Doplněk stravy by neměl být používán jako náhrada (náhrada) pestré stravy. Doporučuje se vyvážená strava a zdravý životní styl. Nekonzumujte, pokud jste alergičtí na některou ze složek produktu. Přípravek by neměly používat děti, těhotné ženy a kojící matky. Uchovávejte mimo dosah malých dětí. Skladujte při teplotě 15-25°C v uzavřeném obalu, v suchu. Chraňte před přímým slunečním zářením.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Pregnancy Omega Oil 200ml

Super Ubiquinol CoQ10 100mg 60 kapslí

Ginkgo Biloba 60kapslí

Exclusive Reishi 50% polysacharidů 100 kapslí




Výrobky značky:

Kategorie