Creatine monohydrate 3000 300 tablet

 
Kód zboží:45082009
Výrobce:Ostrovit
Dostupnost:skladem
 
Cena:402 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Creatine monohydrate 3000 300 tablet

Vysoce kvalitní doplněk stravy ve formě tablet obsahující koncentrovanou dávku kreatin monohydrátu. Byl vyvinut pro fyzicky aktivní lidi a ty, kteří se věnují všem druhům sportů a potřebují doplnit hladinu kreatinu ve své každodenní stravě.

Kreatin je organická látka tělu vlastní, která je součástí mnoha potravin jako je maso, ryby a mléčné výrobky. Je tvořen třemi aminokyselinami methioninem, argininem a glycinem a je významným zdrojem energie pro svaly. Pokud usilujete o nárůst svalové hmoty, množství kreatinu z potravin pravděpodobně nepokryje dostatečnou dávku a proto je vhodné zařadit kreatin jako doplněk stravy.

Kreatin je jeden z nejprozkoumanějších suplementů a je možné s jistotou říct, že jeho pravidelná suplementace má za důsledek, zvýšení síly a růst svalové hmoty, společně s kvalitní stravou a posilováním.
Kreatin monohydrát je nejpoužívanější kreatin a je vázaný na molekulu vody. Je to nejstabilnější forma kreatinu a má dobrou účinnost a skvělou vstřebatelnost. Lze zakoupit i formu Creapure, což je obchodní název pro specifický typ monohydrátu kreatinu.

Účinky produktu:
- Jeho příjem může zvýšit sílu a tréninkovou vytrvalost
- Tím, že zvyšuje množství fosfokreatinu ve svalech, zvyšuje zásoby našeho energetického potenciálu
- Vytváří ideální anabolické prostředí pro růst svalové hmoty
- Pravidelné doplňování kreatinu může zvýšit růst svalové tkáně
- Kreatin se aktivně podílí na resyntéze našeho glykogenu.
Složení:
Kreatin monohydrát, plnidlo: mikrokrystalická celulóza; protispékavé látky: hořečnaté soli mastných kyselin, oxid křemičitý.

Upozornění: Může obsahovat stopy mléka, vajec, lepku, sóji či ořechů.
Nutriční informace v jedné dávce:
Kreatin monohydrát3000 mg
z toho kreatin2640 mg
Dávkování:
1 porce činí 3 tablety. V tréninkové dny konzumujte jednu porci denně po tréninku. V netréninkové dny jedna porce po probuzení.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Creatine monohydrate 500 kapslí 800 mg

100% Creatine tabs 4500 mg 2 x 240 vege tablet

Creatine caps 250 kapslí

Creatine capsules 240 kapslí




Výrobky značky:

Kategorie