Essential Creatine 500 g

B
S
E
C
X
V
 
Kód zboží:83208111
Výrobce:USN
Dostupnost:skladem
 
Cena:609 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Essential Creatine 500 g

Essential Creatine je vysoce kvalitní kreatin monohydrát. Účinky kreatinu jsou podloženy vědeckými výzkumy, které potvrzují zvyšování výkonnosti při užívání kreatinu během intenzivním tréninku. Podpořte Váš fyzický výkon pomocí Essential Creatine. Bez obsahu laktosy a lepku
Složení:
Kreatin monohydrát.
Obsah ostatních účinných látek v jedné dávce
Kreatin monohydrát5000 mg
Dávkování:
V prvních 5 dnech užívání: 1 čajovou lžičku s 250ml ovocné šťávy nebo proteinového nápoje 4x denně. Od 6 dne užívejte 1 čajovou lžičku s ovocnou šťávou 1-2x denně po dobu 3 týdnů. Poté užívání na 3 týdny vynechte a pokračujte s dávkováním od začátku. Upozornění: Nepřekračujte maximální doporučenou denní dávku. Účinek kreatinu bude získán, pouze pokud bude příjem kreatinu minimálně 3g za den kombinovaný s intenzivním tréninkem. Přípravek neslouží jako náhrada za pestrou denní stravu. Přípravek neslouží k prevenci ani léčbě nemocí či zranění a neměl by být užíván místo léků. Dodržujte pitný režim minimálně 2l vody. Není určeno pro děti, těhotné a kojící ženy. Ukládejte mimo dosah dětí. Skladujte v suchu při teplotě do 25°C, mimo dosah přímého slunečního záření. Chraňte před mrazem. Referenční hodnota příjmu pro dospělého člověka je 8400kJ/2000kcal. Upozornění pro alergiky: Neobsahuje běžné alergeny.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Creatine monohydrate 100% pure micronized 550 g

Creatine monohydrate 250 g powder

Creatine powder 500 g

Creatine monohydrat 500 g




Výrobky značky:

Kategorie