Creatine Creapure 500g pomeranč

B
S
R
E
C
X
 
Kód zboží:33081007
Výrobce:Maxxwin
Dostupnost:skladem
 
Cena:603 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Creatine Creapure 500g pomeranč

Kreatin monohydrát patří k nejpopulárnějším suplementům pro nárůst čisté svalové hmoty a zvýšení dynamické síly. Každý, kdo se kdy začal věnovat cvičení a chtěl být silný a svalnatý, zařadil do své suplementace právě KREATIN. Navíc certifikovaná německá značka Creapure® Vám garantuje vždy stejnou a tu nejvyšší kvalitu.

Příznivého účinku lze dosáhnout při užívání cca 3 g kreatinu denně, případně se také doporučuje tzv. nasycovací fáze, kdy je doporučováno užívat cca 10 - 20 g kreatinu denně v prvním týdnu. Někdy se také uvádí doporučení 0,3 g kreatinu na 1 kg tělesné hmotnosti. Dobré je také dodržovat cyklické dávkování, tedy příjem kreatinu po cca 3-4 týdnech na stejnou dobu opět vynechat.

Kreatin zvyšuje zejména fyzickou výkonnost při intenzivních fyzických tréninzích a pomáhá lepší regeneraci po těžkém tréninku. Ve 100% Micronized Creatine monohydrate naleznete nejčistší variantu - kreatin monohydrate, která poskytne okamžitý zdroj energie pro váš náročný trénink.
Složení:
Creatin Creapure, aroma pomeranč, regulátor kyselosti – kyselina jablečná, barvivo beta karoten, náhradní sladidlo sukralóza.
Průměrné nutriční informace ve 100 g výrobku:
Creapure kreatin monohydrát92.1 mg
Dávkování:
Rozmíchejte 5 g (cca 1 odměrka) ve 300 ml vody nebo oblíbeného sacharidového nápoje. Dle fyzické zátěže užívejte 1 až 3 dávky za den.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Creatine monohydrate 100% 500 g 200 mesh

100% Micronized Creatine Monohydrate 550 g

Creatine monohydrate 500g

Creatine + Vitamin C 300g




Výrobky značky:

Kategorie