BS Blade Creatine powder 500 g

B
R
S
E
Q
C
V
X
 
Kód zboží:35081031
Výrobce:HiTec Nutrition
Dostupnost:skladem
 
Cena:738 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

BS Blade Creatine powder 500 g

CO JSOU KREATINY?
Kreatiny, nebo také Creatiny patří k nejpopulárnějším suplementům. Kreatin je svalový energizér, který zajišťuje nárůst čisté svalové hmoty, zvýšení dynamické síly a podporuje regenerační procesy. Svaly jsou pak vetší, plnější a mají více energie. Kreatin se běžně vyskytuje v lidském těle, proto nemusíte mít obavy ze škodlivých účinků na lidský organismus, avšak množství kreatinu v těle je velmi malé. Nejbohatším zdrojem kreatinu je hovězí maso. Pro příjem 1 dávky kreatinu by jste museli sníst cca 10 kg hovězího masa.

BLADE CREATINE POWDER je 100% čistý kreatin monohydrát, "klasik" mezi kreatinovými produkty. Když přišel před více jak 15 lety tento suplement na světový trh, způsobil senzaci v sportovní výživě a stál doslova celý majetek (1 kg cca 300 Euro). Brzy se přišlo na to, že jeho efektivitu lze zřetelně zvýšit přidáním dextrózy, glutaminu, taurinu, což se v praxi potvrdilo. Čistý prášek má však celá léta stále své místo na výsluní a patří mezi nejoblíbenější suplementy. CREATINE POWDER je navíc obohacen o vitamíny skupiny B, nezbytné pro správný průběh metabolických procesů při zvýšené fyzické námaze.

ÚČINKY BLADE CREATINE
Suplementace kreatinem zvyšuje jeho intramuskulární koncentraci a tím i využitelnost ATP (zdroj energie).
Kreatin rapidně zvyšuje svalovou sílu a objem svalů (natahuje do svalů vodu). Sportovcům pomáhá rychle zlepšit fyzickou kondici a nabrat svalovou hmotu. Ulehčuje přizpůsobení organismu fyzické námaze a posiluje anabolické procesy ve svalové tkáni. CREATINE POWDER má také silný antikatabolický účinek a neutralizuje zakyselení svalů.

PRO KOHO JE URČEN BLADE CREATINE 100% POWDER?
Kreatin se všeobecně nejvíce používá při intenzivních sportech (plavání, sprinty, cyklistika, bojové sporty, atd.). Svou oblíbenost si získal hlavně u silových sportů a v kulturistice za účelem budování svalové síly a hmoty. Při vytrvalostních sportech s nízkou intenzitou vykazuje kreatin nižší účinky.

CO NA TO VĚDECKÉ STUDIE?
Přibližně 30 vědeckých studií dokázalo, že příjem kreatinu vede k tvorbě čisté svalové hmoty. Nejvýraznější růst svalstva byl pozorován u osob při silovém zatížení při zatížení 80-120% maximální síly, trvajícím 3 měsíce.
Svalstvo může díky obrovským zásobám kreatinu zvládat podstatně větší zatížení, což vede ke stimulaci růstu a výstavbě svalstva. Víme přitom že kreatin zvyšuje zavodnění svalových buněk, což je však anabolickým signálem a vede k syntéze nových bílkovin. Toto zavodnění svalových buněk vodou tedy podporuje výstavbu svalstva.

Nutričně - fyziologický základ kreatinu
1. Zvyšuje zásoby kreatinfosfátu v svalstvu a tím aktivitu ATP
2. Zvyšuje hydrataci svalových buněk a stará se o vyšší svalový objem a lepší buněčný metabolismus.

CO MŮŽETE OČEKÁVAT OD KREATINU?
Pokud jste kreatin nikdy neužívali, nebo jste měli dlouhou přestávku v užívání a vaše kreatinové zásoby jsou prázdné. Vybudujete si během 4-8 týdnů 3 kg svalové hmoty, zvýšíte si svalovou sílu o 20-25% a ztratíte minimálně 1 kg tělesného tuku!!
Tzv. "Nasycovací fáze" (zvýšené dávkování kreatinu během 1 týdne), která vede sice k rychlejším, za to však k nestabilním výsledkům je již překonána. Výhodnější je pomalé sycení během 4-8 týdnů, které vede k stabilním výsledkům.
Pokud jste již kreatin užívali a vaše kreatinové zásoby jsou ještě naplněné a konstantně doplňovány, nemůžete při třetí a další dóze očekávat vyšší výsledky, ale spíše konstantní růst svalstva cca 1-2 kg za rok. Při dobré výživě a dodatečné suplementaci s bílkovinami, aminokyselinami atd. lze dosáhnout vyšší hodnoty.
Složení:
Creatine monohydrate 99,9% , vitamín B6 pyridoxin hydrochlorid, vitamín B12 kyanokobalamin

V jedné dávce 3g :
creatine monohydrate 3g, vitamíb B6 1,4mg , vitamín B12 2,5mcg


Pro alergiky: může obsahovat stopové množství mléka, soji, vajec a lepku

VÝROBA A CERTIFIKACE
Všechny látky v BLADE 100% CREATINE jsou laboratorně testované na čistotu a zakázané látky. Suroviny nejvyšší jakosti jsou dováženy z celého světa a výrobce vlastní certifikáty kvality GMP/HACCP, ISO 9001-2000.
Vitamíny a minerály ve 100 g výrobku:
Vitamín B12 - kobalamin83.33 mg
Vitamín B6 - pyridoxin46.67 mg
Obsah ostatních účinných látek ve 100 g výrobku:
Creatine Monohydrate100 g
Dávkování:
Rozpusťte 1 čajovou lžičku (cca 3-5 g) přípravku v 250 ml ovocné šťávy nebo vody. Používejte jednou denně po tréninku, během netréninkových dní ráno na lačno. V objemové přípravě se doporučuje první tři dny vzít dávku 5-10g 3 x denně.. ráno, hodinu před tréninkem a ihned po něm.. po 3 dnech snižte dávkování na 1-2 dávky 3-5g před a po tréninku.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Creatine monohydrate 100% 500 g 200 mesh

100% Micronized Creatine Monohydrate 550 g

Creatine monohydrate 500g

Creatine + Vitamin C 300g




Výrobky značky:

Kategorie