Kre-Alkalyn 150g

E
Q
B
S
C
X
 
Kód zboží:60084001
Výrobce:Myotec
Dostupnost:skladem
 
Cena:572 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Creatine Monohydrate Creapure pH+ 200g

CREATINE MONOHYDRATE CREAPURE® pH+
Creatine Monohydrate pH+ značky MyoTec je dvojnásobně pufrovaný Creapure® kreatin monohydrát s garantovanou čistotou a kvalitou vyráběný pod ochrannou známkou Crea-trona®. Optimalizované pH produktu (pH 9,7 – 10,3) je garancí maximální využitelnosti = netřeba užívat takové množství, stačí 2x 2g denně.

Produkt je vhodný pro všechny jedince zaměřené na:
- Svalovou hmotu
- Podporu krátkodobého intenzivního fyzického výkonu
- Regeneraci

MyoTec Advantage Line
Pokud je vaším prvořadým cílem kvalita, čistota a výběr jen takových surovin, které jsou prověřené a funkční, je nová řada MyoTec Advantage Line určena právě pro vás. Cílem produktů Advantage Line NENÍ nabízet úplně vše, co je na trhu dostupné, navíc s jednostranným zaměřením na co nejnižší cenu, tak jak je to obvyklé u tzv. mass-marketingových značek, ale právě naopak. Cílem je nabízet pouze smysluplné, kvalitní a funkční suroviny, a to i na úkor vyšší ceny. Kvalita a principy celého projektu jsou garantovány čistě privátní a 100% nezávislou značkou MyoTec.
Složení:
Crea-trona® (mikronizovaný dvojnásobně pufrovaný Creapure® kreatin monohydrát 94 %, regulátor kyselosti uhličitany sodné 6 %).

Doplněk stravy.
Obsah ostatních účinných látek ve 100 g výrobku:
kre-alkalyn100000 mg
Dávkování:
Rozmíchejte přibližně 2 g ve 200 ml vody. Konzumujte 2 dávky denně (první dávku ráno nalačno před snídaní, druhou dávku cca 30 min před zahájením tréninku, nebo kdykoliv odpoledne). Optimální délka jedné kůry je 4-8 týdnů. Upozornění: Není určeno pro děti, mladistvé, těhotné a kojící ženy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Neslouží jako náhrada pestré a vyvážené stravy a zdravého životního stylu. Uchovávejte mimo dosah dětí. Skladujte v chladném, suchém, dobře větraném prostředí, v těsně uzavřeném obalu. Vhodné pro vegany.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

CREATEC 1500 120 kapslí

Kre-alkalyn 1500 120 kapslí

CRENOROL 250 kapslí

Krea-base powder 250 g




Výrobky značky:

Kategorie