T.C.M Creatine malate 3600 mg 180 kapslí

B
R
S
E
Q
C
V
X
 
Kód zboží:45085009
Výrobce:Ostrovit
Dostupnost:skladem
 
Cena:346 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Creatine malate 3600 mg 180 kapslí

OstroVit Creatine Malate 3600 mg je vysoce kvalitní doplněk stravy, který je zdrojem kreatinu ve formě malátu. Jedná se o přípravek dostupný ve formě snadno polykatelných kapslí, vytvořený pro sportovce a fyzicky aktivní lidi.

Zdroj ceratinu - jedna porce doplňku stravy dodá tělu 3600 mg kreatin malátu.
1 porce = 3 kapsle.
Účinnost - Balení produktu obsahuje 60 porcí přípravku, což vystačí na dva měsíce pravidelné suplementace.
Pohodlná forma - Přípravek dostupný ve formě snadno polykatelných kapslí zajišťuje bezproblémové zásobování doplňkem stravy.
OstroVit Creatine Malate 3600 mg - nejkvalitnější kreatin malát
Kreatin je chemická sloučenina, která se přirozeně vyskytuje v lidském těle. Látka je do těla dodávána také spolu s denním menu - Kreatin najdeme v živočišných produktech, mj. v mase, rybách nebo vejcích a také ve formě doplňků stravy.

Přípravek OstroVit využívá kreatin malát, tedy kombinaci molekuly kreatinu s kyselinou jablečnou v poměru 1:3. Jedná se o jednu z nejrozpustnějších forem sloučeniny, která se vyznačuje vysokou stabilitou díky větší odolnosti vůči žaludečním enzymům a velké biologické dostupnosti v lidském těle.

Kreatin malát nezpůsobuje zadržování vody v těle, proto je velmi oblíbený mezi zkušenými sportovci. Navíc kreatin zvyšuje fyzickou výkonnost v případě po sobě jdoucích krátkých velmi intenzivních fyzických cvičení a příznivý efekt se dostaví při konzumaci 3 g kreatinu denně.
Složení:
Čistá hmotnost produktu: 232 g
Počet porcí na nádobu: 60
Velikost porce: 3 kapsle
Účinné látky na porci
Tri kreatin malát 3600 mg
- z toho kreatin 2664 mg
Obsah ostatních účinných látek v jedné dávce
Kreatin2664 mg
tri-kreatin-malát3600 mg
Dávkování:
1 porce: 3 kapsle. V tréninkové dny užívejte jednu dávku denně po tréninku. V netréninkové dny jedna porce po probuzení. Produkt je určen pro dospělé, kteří se věnují vysoce intenzivnímu cvičení. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Přípravek nepoužívejte jako náhradu (náhradu) pestré stravy. Doporučuje se vyvážená strava a zdravý životní styl. Nepožívejte, pokud jste alergičtí na některou ze složek. Děti, těhotné a kojící ženy nesmí přípravek užívat. Nevhodné pro osoby s poruchou funkce ledvin. Držte mimo dosah dětí. Tento obal uchovávejte těsně uzavřený na suchém místě při teplotě 15-25°C. Chraňte před přímým slunečním zářením.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Hyper Fusion 240 kapslí

Tri-creatine malate 300 g

Creatine HCL - 240 kapslí

KTP creatine 400 tablet




Výrobky značky:

Kategorie