Creatine monohydrate 3300 120 kapslí

B
R
S
E
Q
C
V
X
 
Kód zboží:45082008
Výrobce:Ostrovit
Dostupnost:skladem
 
Cena:288 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Creatine monohydrate 3300 120 kapslí

OstroVit Creatine Monohydrate 3300 mg je vysoce kvalitní doplněk stravy, který je cenným zdrojem kreatinu ve formě monohydrátu. Jedná se o přípravek dostupný ve formě snadno polykatelných kapslí, vytvořený pro sportovce a fyzicky aktivní lidi.

Zdroj kreatinu - Jedna porce doplňku stravy dodá tělu 3300 mg kreatin monohydrátu.
1 porce = 3 kapsle.
Účinnost - Balení produktu obsahuje 40 porcí přípravku, což vystačí na více než měsíc pravidelné suplementace.
Pohodlná forma - Přípravek dostupný ve formě snadno polykatelných kapslí zajišťuje bezproblémové zásobování doplňkem stravy.
OstroVit Creatine Monohydrate 3300 mg - nejkvalitnější kreatin monohydrát
Kreatin je chemická sloučenina, která se přirozeně vyskytuje v lidském těle. Látka je do těla dodávána také spolu s denním menu - Kreatin najdeme v živočišných produktech vč. maso, ryby nebo vejce, stejně jako ve formě doplňků stravy.

Přípravek OstroVit využívá kreatin monohydrát, tedy spojení molekuly kreatinu s molekulou vody do jedné molekuly - protože kreatin je hydrofilní sloučenina, snadno se slučuje s vodou a je tak látkou, která se vyznačuje velkou biologickou dostupností.

Kreatin monohydrát je strukturou nejjednodušší formou kreatinu a zároveň sloučeninou, která se těší největší oblibě mezi sportovci - bude perfektní jak pro začátečníky a vyznavače aktivního životního stylu, tak i mezi profesionály, což vyplývá ze skutečnosti že kreatin zvyšuje fyzickou výkonnost v případě po sobě jdoucích krátkých, velmi intenzivních fyzických cvičení a příznivého účinku se dostaví při konzumaci 3 g kreatinu denně.
Složení:
Čistá hmotnost produktu: 148 g
Počet porcí na nádobu: 40
Velikost porce: 3 kapsle
Účinné látky na porci
Kreatin monohydrát 3300 mg
- z toho kreatin 2904 mg
Obsah ostatních účinných látek v jedné dávce
Kreatin monohydrát3300 mg
z toho kreatin2904 mg
Dávkování:
1 porce: 3 kapsle. V tréninkové dny užívejte jednu dávku denně po tréninku. V netréninkové dny jedna porce po probuzení. Produkt je určen pro dospělé, kteří se věnují vysoce intenzivnímu cvičení. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Přípravek nepoužívejte jako náhradu (náhradu) pestré stravy. Doporučuje se vyvážená strava a zdravý životní styl. Nepožívejte, pokud jste alergičtí na některou ze složek. Nevhodné pro osoby s poruchou funkce ledvin. Děti, těhotné a kojící ženy nesmí přípravek užívat. Držte mimo dosah dětí. Tento obal uchovávejte těsně uzavřený na suchém místě při teplotě 15-25°C. Chraňte před přímým slunečním zářením.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Creatine monohydrate 220 kapslí 800 mg

Creatine capsules 200 kapslí

Pure creatine 120 kapslí

100% Creatine tabs 4500 mg 2 x 240 vege tablet




Výrobky značky:

Kategorie