Ginkgo biloba AF tinktura 50ml

I
Z
 
Kód zboží:82198055
Výrobce:Salvia paradise
Dostupnost:skladem
 
Cena:145 Kč vč. DPH

akce platná 25.04.2024 - 01.05.2024
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Ginkgo biloba AF tinktura 50ml

Jinan dvoulaločný je mohutný strom, který je vysoce odolný a nenáročný na půdu. Jeho domovinou je jihovýchodní Asie, ale dnes je k vidění prakticky po celém světě.

Základním účinkem ginkga je rozšiřování kapilár v periferním cévním řečišti a podpora průtokových vlastností krve (vasodilatace).

Ginko biloba umožňuje prokrvení i těch nejmenších žilek v celém organismu a tím usnadňuje přenos důležitého kyslíku a glukózy. Následkem je dostatečné prokrvení mozku, což má vliv na všechny kognitivní funkce, jako jsou paměť, schopnost porozumět, vyjadřovat se, koncentrovat se a řešit problémy. Správná cirkulace krve má dále vliv na tzv. pocit těžkých nohou. Ginkgo je silný antioxidant.
Složení:
Glycerol, čištěná voda, Jinan dvoulaločný (Ginkgo biloba).

Tinktura neobsahuje žádný alkohol, barviva ani sladidla!
Dávkování:
Po protřepání užíváme 20 kapek 3 x denně. Doporučujeme vložit do úst a nechat vstřebat přes sliznice. Je možno zapít malým množstvím vody. Doporučená denní dávka odpovídá 3 398 mg čerstvé rostlinné hmoty.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Kakaové boby AF tinktura 50ml Theobroma cacao

Dračí krev kapky 50ml Sangre de Drago Croton lechleri

Marco ambrosia peruviana AF tinktura 50ml

Máta marocká bylinný koncentrát 250 ml Mentha spicata




Výrobky značky:

Kategorie