Česnek setý AF tinktura 50 ml Allium sativum

I
Z
R
 
Kód zboží:82198021
Výrobce:Salvia paradise
Dostupnost:skladem
 
Cena:150 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Česnek setý AF tinktura 50 ml Allium sativum

Tinktura s 0% alkoholu plná antioxidantů pro náš imunitní systém, cholesterol, srdce, cévy, játra, cukr v krvi i zvládání stresu.

Česnek setý podporuje imunitní systém a působí jako antioxidant. Má blahodárný vliv na přirozené zdraví srdce, hladinu cholesterolu a tuků v krvi. Česnek napomáhá zvládat stres, upevňuje duševní pohodu a je doporučován pro podporu respiračního zdraví. Česneková tinktura přispívá k udržení normální hladiny krevního cukru, má vliv na metabolismus sacharidů a funkci jater. Napomáhá od pocitu těžkých nohou a je doporučována pro udržení normální činnosti cévní soustavy.

Označení AF znamená Alcohol Free – přípravek s 0% obsahem alkoholu. Při výrobě byla použita unikátní technologie a několikanásobná extrakce. AF tinktury si zachovávají maximum účinných látek, chuť a vůni použitých bylin.
Složení:
Glycerol, voda, Allium sativum.

Tinktura neobsahuje žádný alkohol, barviva ani sladidla.
Dávkování:
Po protřepání užíváme 20 kapek 3× denně. Doporučujeme vložit do úst a nechat vstřebat přes sliznice. Je možno zapít malým množstvím vody. Doporučená denní dávka obsahuje výtažek odpovídající 1 979 mg čerstvé rostlinné hmoty.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Kakaové boby AF tinktura 50ml Theobroma cacao

Dračí krev kapky 50ml Sangre de Drago Croton lechleri

Marco ambrosia peruviana AF tinktura 50ml

Máta marocká bylinný koncentrát 250 ml Mentha spicata




Výrobky značky:

Kategorie