Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.Ředkvička BIO 120 g k nakličování
Ředkvičky obsahují vitaminy C, B1, B2, B6, beta-karoten, železo, vápník, síru, fosfor, hořčík, draslík, měď a další bioaktivní látky. Ředkvičky usnadňují odkašlávání, proto prospívají při nachlazení, ale taky astmatikům či kuřákům.
Aromatické ředkvičkové klíčky se hodí především k přípravě salátů, dipů, pomazánek nebo jen tak na chleba s máslem.
Složení:
Ředkvička bio (Raphanus sativus).
Vhodné pro vegany i vegetariány.
Dávkování:
Doba namáčení: 6-8 hodin, poté propláchnout vodou. Doba klíčení: 2 dny ve tmě, poté 2-4 dny na světle. Ideální teplota: 18-20°C, 2 x denně proplachovat. Před konzumací doporučujeme ještě jednou opatrně umýt teplou vodou. Výhonky by se měly co nejdříve zkonzumovat nebo uchovávat nanejvýš dva či tři dny v lednici – jinak zhořknou.
V této kategorii výrobků také nabízíme:
Pískavice řecké seno BIO 120 g k nakličování
| Oat fiber vege 200 g ovesná vláknina
| Hořčice BIO 120 g k nakličování
| Psyllium 120 kapslí
|