Sladík sladidlo - stévie tablety 500 ks

D
 
Kód zboží:82191103
Výrobce:Salvia paradise
Dostupnost:skladem
 
Cena:200 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Sladík sladidlo - stévie tablety 500 ks

Tablety Sladík obsahují steviolglykosidy z rostliny Stevia rebaudiana Bertoni, minimum pojiva a látku usnadňující rozpouštění v chladnější vodě. Neobsahují barviva, vůně, laktózu ani syntetická sladidla.
Jedna tableta (60 mg) se sladivostí vyrovná jedné kostce řepného cukru (10 g).

Díky vysoké koncentraci steviolglykosidů a minimu pojiva mají tablety velmi silnou účinnost – sladivost, oproti konkurenci zhruba o 20 % větší.
Tablety sladíku Salvia Paradise® obsahují 98% rebaudiosid A a přírodní cukr erythriol (získává se kvašením ovoce a je taktéž nekalorický). Díky tomu mají úžasnou chuť, která se blíží řepnému cukru.

Stévie sladká je trvalka pocházející z Paraguaye a přilehlých končin, kde byla tamějšími indiány používána jako přírodní nekalorické sladidlo do tradičního čaje Yerba maté. Mnohem později se zjistilo, že paraguayští indiáni téměř netrpí kazivostí zubů. Stévie totiž na rozdíl od běžného cukru nepůsobí kazivost zubů. Sladivé látky obsažené ve stévii se nazývají steviosidy.

Steviolglykosidy ze stévie sladké jsou vhodné jako úplná náhrada řepného cukru. Mají nulovou kalorickou hodnotu a nulový glykemický index. Steviolglykosidy ze stévie jsou tedy vhodné nejen jako běžná náhrada řepného cukru, která neškodí vaší ústní dutině, ale jsou též vhodné při dietních plánech či pro diabetiky.

V Japonsku je stévie uznána jako oficiální sladidlo již 30 let, přičemž dnes je díky svým chuťovým vlastnostem nejzastoupenějším alternativním sladidlem na trhu a jeho obliba každý rok stoupá.
Složení:
V jedné tabletě: Rebaudiosid 98 % (jeden ze steviosidů s nejvyšší sladivostí), erythriol (přírodní cukr získávaný kvašením).

Přidané látky: jedlá soda, kyselina vinná, magnesium stearát.
Průměrné nutriční informace v 1 tabletě:
stevia60 mg




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Xylitol - přírodní sladidlo 250 g

Irbis čekanka sypké sladidlo 200g

Xylitol - přírodní sladidlo 1000 g

Irbis sypké sladidlo z rostliny stevie 200g




Výrobky značky:

Kategorie