Ženšen pravý 6letý AF tinktura BIO 50 ml panax ginseng

I
Z
 
Kód zboží:82198123
Výrobce:Salvia paradise
Dostupnost:skladem
 
Cena:299 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Ženšen pravý 6letý AF tinktura BIO 50 ml panax ginseng

Ženšen je bylinou původem z Číny, kde má tisíciletou tradici užívání.

Používá se zejména k udržení mentální a fyzické výkonnosti. Má pozitivní vliv na kognitivní funkce, udržení koncentrace. Je známý jako antioxidant, který osvěžuje tělo a přispívá k vytrvalosti, čilosti (ostražitosti) a vitalitě. Doporučuje se užívat při únavě a stresu. Stabilizuje hladinu cukru v krvi. Ženšenu jsou přisuzovány pozitivní účinky na správnou funkci imunitního systému – přispívající k přirozené obranyschopnosti organismu. Podporuje sexuální zdraví a erekci.

Ženšen – Panax ginseng BIO má významný povzbuzující účinek. Při odbourání únavy a zvýšení fyzické i mentální aktivity si tělo stále zachovává možnost bez potíží usnout (několik hodin po užití, samozřejmě neužíváme bezprostředně před spaním). Ženšen BIO nemá vedlejší účinky a nevzniká u něj tolerance (není potřeba zvyšovat dávky pro dosažení stejného účinku).
Ženšen pravý v kombinaci s ginkgo bilobou pozitivně působí na kognitivní funkce a krevní oběh, společně podporují výkon mozku.
Složení:
Ženšen pravý 6letý BIO bezalkoholová tinktura, glycerol; čištěná voda.
Dávkování:
Po protřepání užíváme 22 kapek 3× denně. Doporučujeme vložit do úst a nechat vstřebat přes sliznice. Je možno zapít malým množstvím vody.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Kakaové boby AF tinktura 50ml Theobroma cacao

Dračí krev kapky 50ml Sangre de Drago Croton lechleri

Marco ambrosia peruviana AF tinktura 50ml

Máta marocká bylinný koncentrát 250 ml Mentha spicata




Výrobky značky:

Kategorie