Vrbovka malokvětá AF tinktura 50ml

I
Z
R
 
Kód zboží:82198119
Výrobce:Salvia paradise
Dostupnost:skladem
 
Cena:159 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Vrbovka malokvětá AF tinktura 50ml

Vrbovka malokvětá je vytrvalá bylina, která dorůstá výšky až 80 cm. Je známá po celé Evropě, ale i za oceánem. V našich podmínkách ji nejčastěji nalézáme u potoků, rybníků a v lučních příkopech. Vrbovka malokvětá je rostlinou vlhkomilnou a lze si ji vypěstovat i doma ze semínek.

Fytoterapeuticky využitelnou částí vrbovky je nať s listy, stonkem i květy. Užívání vrbovky malokvěté se doporučuje pro udržení normálních funkcí kloubů, normální pohyblivosti. Řadí se do skupiny antioxidantů. Vrbovka malokvětá se doporučuje při problémech spojených s menstruací a menopauzou, kdy tiší příznaky a napomáhá hladšímu průběhu těchto procesů. Vrbovka je také schopna udržovat normální funkce dolních močových cest a přirozené zdraví prostaty.
Složení:
Glycerol, čištěná voda, 100%-ně čistá Vrbovka malokvětá (Epilobium parviflorum) extrakt.
Dávkování:
Po protřepání užíváme 20 kapek 3× denně. Doporučujeme vložit do úst a nechat vstřebat přes sliznice. Je možno zapít malým množstvím vody. Doporučená denní dávka obsahuje 1 920 mg čerstvé rostlinné hmoty.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Muňa - Wira AF tinktura 50ml kombinace bylin

Ostropestřec mariánský AF tinktura 50ml Silybum marianum

Guarana AF tinktura 50ml Paullinia cupana

Škornice šípolistá - epimedium sagittatum AF tinktura 50ml




Výrobky značky:

Kategorie