Penízovka sametonohá AF tinktura 50ml

I
Z
 
Kód zboží:82198107
Výrobce:Salvia paradise
Dostupnost:skladem
 
Cena:167 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Penízovka sametonohá AF tinktura 50ml

V lidovém léčitelství bylo zaznamenáno použití penízovky sametonohé u léčby zánětů, dermatóz, alergie astmatu, při nespavosti, k posílení imunitního systému nebo k posílení činnosti slinivky břišní. Příznivě má působit i na snižování hladiny cholesterolu a zvýšeného krevního tlaku.

Penízovka sametonohá je velice známá zimní houba rostoucí zejména na kmenech tlejících stromů (výjimečně živých). Zpravidla roste v trsech a její klobouky dorůstají do šířky 2–7 cm. Známá je také díky netradičnímu období růstu – roste od října do března, je mrazuvzdorná až do −10 °C. Klobouk má medové barvy, je lepkavý, noha sametová, u starších plodnic spíše hnědá. Penízovka je velmi chutná houba s výrazným houbovým aroma, která je využitelná nejen v kuchyni.
Složení:
Glycerol, čištěná voda, 100%-ně čistá Penízovka sametonohá (Flammulina velutipes).
Dávkování:
Po protřepání užíváme 20 kapek 3× denně. Doporučujeme vložit do úst a nechat vstřebat přes sliznice. Je možno zapít malým množstvím vody. Doporučená denní dávka obsahuje 5 580 mg čerstvé houby.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Kozlík lékařský - baldrián AF tinktura 50ml Valeriana officinalis

Lapacho AF tinktura 50ml Tabebuia impetiginosa

Haritaki AF tinktura 50 ml Terminalia chebula

Pampeliška lékařská AF tinktura 50ml




Výrobky značky:

Kategorie