Pampeliška lékařská AF tinktura 50ml

I
Z
R
 
Kód zboží:82198105
Výrobce:Salvia paradise
Dostupnost:skladem
 
Cena:159 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Pampeliška lékařská AF tinktura 50ml

Pampeliška neboli smetanka lékařská je bylina dorůstající výšky až 40 cm. Jedná se o prehistoricky starou a velice známou rostlinu, která je hojně rozšířená po celém území České republiky, proto je také často považována za rostlinu plevelnou.

V tradiční medicíně je však smetankový kořen velice ceněný a je vhodný zejména pro udržení normálních trávicích funkcí – působí jako prebiotikum. Pampeliška lékařská se dále používá jako účinný antioxidant, podporuje jaterní a žaludeční funkce, je vhodná pro udržení normálního stavu močového systému. Užívání je doporučováno pro podporu trávicího traktu. Kořen smetanky lékařské je často součástí bylinných směsí.
Složení:
Glycerol, čištěná voda, Smetanka lékařská (Pampeliška, Taraxacum officinale) extrakt.
Dávkování:
Po protřepání užíváme 15 kapek 3× denně. Doporučujeme vložit do úst a nechat vstřebat přes sliznice. Je možno zapít malým množstvím vody. Doporučená denní dávka obsahuje 8 460 mg čerstvé rostlinné hmoty.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Česnek setý AF tinktura 50 ml Allium sativum

Bacopa monnieri - brahmi AF tinktura 50ml

Chanca piedra AF tinktura 50ml Phyllanthus niruri

Wira wira AF tinktura 50 ml




Výrobky značky:

Kategorie