Meduňka lékařská AF tinktura 50 ml Melissa officinalis

I
Z
R
 
Kód zboží:82198027
Výrobce:Salvia paradise
Dostupnost:skladem
 
Cena:142 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Meduňka lékařská AF tinktura 50 ml Melissa officinalis

Meduňka lékařská je přímá vytrvalá bylina dorůstající výšky až 1 m. Označována je také jako melisa, včelanka, matečník, lemonika apod. Lodyha je větvená, vyrůstá ze šupinovitého oddenku. Listy jsou tenké, vstřícné, dlouze řapíkaté, vejčité až kosníkovité, s vroubkovitě pilovitým okrajem. Květy mají růžovo-modrou nebo žluto-bílou korunu a jsou sestaveny do lichopřeslenů. Plodem je tvrdka. Charakteristická je pro ni silně citronová vůně. Předmětem sběru je celá nadzemní část byliny.

Meduňka lékařská má vliv na hormonální rovnováhu a působí jako antioxidant. Přispívá k udržení normálních funkcí dýchacího ústrojí, zažívacího traktu a udržuje přirozené funkce oběhového systému. Je známá také pro své harmonizující účinky na kognitivní funkce i duševní zdraví. Je schopna navozovat pozitivní náladu, umocnit relaxaci a spánek.
Složení:
Glycerol, čištěná voda, Meduňka lékařská (Melissa officinalis).

Tinktura neobsahuje žádný alkohol, barviva ani sladidla.
Dávkování:
Po protřepání užíváme 20 kapek 3× denně. Doporučujeme vložit do úst a nechat vstřebat přes sliznice. Je možno zapít malým množstvím vody. Doporučená denní dávka obsahuje výtažek odpovídající 1 294 mg čerstvé rostlinné hmoty.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Kakaové boby AF tinktura 50ml Theobroma cacao

Dračí krev kapky 50ml Sangre de Drago Croton lechleri

Marco ambrosia peruviana AF tinktura 50ml

Máta marocká bylinný koncentrát 250 ml Mentha spicata




Výrobky značky:

Kategorie