Kozlík lékařský - baldrián AF tinktura 50ml Valeriana officinalis

I
Z
R
 
Kód zboží:82198005
Výrobce:Salvia paradise
Dostupnost:skladem
 
Cena:157 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Kozlík lékařský - baldrián AF tinktura 50ml Valeriana officinalis

100% čistý Kozlík lékařský kořen tinktura s 0% alkoholu pro zvládání stresu, klidný spánek, relaxaci, uklidnění, paměť, koncentraci, ale i pro zdraví našeho srdce, cév, krevní tlak a trávení.

Kozlík lékařský je trvalka vysoká až 1,5 m vyskytující se v příkopech a v křovinách na vlhkých půdách. Mezi známé lidové názvy patří kočičí kořen či baldrián. Podává se přednostně při stavech nervozity, úzkosti, vzrušení či stresu.

Kozlík lékařský přispívá ke schopnosti relaxovat a udržovat duševní zdraví. Přináší zdravý spánek. Blahodárně působí na kardiovaskulární systém. Udržuje normální hladinu tlaku u lidí se sklony k tlaku zvýšenému. Harmonizuje trávicí funkce. V malých dávkách působí kozlík povzbudivě na kognitivní funkce, které mají zásadní vliv na schopnost koncentrovat se, chápat a zpracovávat podané informace.
Složení:
Glycerol, čištěná voda, 100% Kozlík lékařský (Valeriana officinalis) kořen.

Tinktura neobsahuje žádný alkohol, barviva ani sladidla.
Dávkování:
Po protřepání užíváme 17 kapek 3× denně. Doporučujeme vložit do úst a nechat vstřebat přes sliznice. Je možno zapít malým množstvím vody. Doporučená denní dávka obsahuje 966 mg sušené rostlinné hmoty.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Kotvičník plod AF tinktura 50ml Tribulus terrestris

Šatavari - shatavari AF tinktura 50ml

Guduchi - chebule srdčitá AF tinktura 50 ml Tinospora cordifolia

Graviola - Annona AF tinktura 50ml Annona muricata




Výrobky značky:

Kategorie